嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   7 l# g& \& z' Q- t# q  @

0 m" n1 q% H2 c! w& S& m3 q% `* _; ?1 v5 K4 q
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
2 }6 _0 y+ K7 O2 V+ I$ ^. g7 h9 w- e5 J5 e. i8 _
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   ( M1 Z4 J4 a, }# }
著好校服後
, m2 z9 A4 S) t1 z( b0 o$ v/ u用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
. g8 K3 i# D7 _# y6 }, T! U; @然後用後拉  c5 v2 \2 E1 J* `. b8 f
要磨埋肛門位* {& ]8 [) K* u+ Q4 u: x; }) k
拉到射為止
' q# U! U% v" b4 [以前成日咁玩7 }/ H, T# b2 k6 W2 k" t" s
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
, h  @/ b$ e5 b, A& p8 r
7 i; v9 f% i/ U
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   & A& ^7 e, r' Q4 @$ f8 q
5 O- W) O2 ^0 O# _
6 |1 n9 I5 z* D' y$ P
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
" Z) D- W# E$ r0 W1 H" \* G8 m; P. b9 [1 y6 M
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
) a( v) a- l+ d' W$ ~0 k# P8 I3 R9 f
; W8 J, T# V. @: J+ q" m% n& d
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
5 w" N2 A" H* ~  `* y# _- b  L真係勁hi呀!
/ i) E; S2 m, Z% q8 S/ {$ Z不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   * k5 |, F/ V9 Z, Z

; U4 U9 Q- B: ^0 V' x" v1 z% b5 _真係勁hi呀! 2 I, x: X5 C2 _2 e; M
不過就要買過件校服囉.
) S2 ^& f  J& D. H. [$ H9 u  O8 u/ X- @. J/ C6 k; o" ~# @6 b) S! f; N
所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
' R# t2 K$ X5 \, A' G  i2 i2 ^
3 F( W, Y1 r/ A( r3 q9 l
" p9 Q) N: T! H$ o2 g2 Y6 B所以我自己係唔會禁做......
! n7 w3 m: Y( b# }5 g4 e+ ?+ z我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   / Y5 _5 e" n' q" c; x( v
5 J" ~# o! x" n
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
$ q( W% u5 o  \5 Z# i5 {
& G% K% O8 e! [. {
好有錢呀
% ?/ R2 J: W, _5 d3 n; ^, j% @我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
6 b& H* z3 p8 _1 w: x7 C% m7 s' F8 u) _4 Y1 d' s+ {

2 s, |: @7 X. Y: B好有錢呀 4 f6 e% {" B1 F9 K( j7 y
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
! n( f- l; ?  k* r, d  }# k/ `又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.( z  h3 q$ }7 G+ m4 {; @

9 e. L, S/ d3 ]9 Y! x. C[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
+ \; }. N, ?% `9 D/ y8 F0 A1 K& M7 p) b6 n. r3 H1 Z
/ N( S, y  M8 [0 F+ ~% K1 s
好有錢呀
$ k' l* p1 o5 b, J4 l( X$ o我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
8 J3 D' I  s- Y
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.  f) ~$ O% W3 V  C- Y7 h
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
9 [# P3 A8 R4 N4 n
9 P) x6 T. A9 T: V7 e- [) h[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
+ @: E# W" x/ P/ S' O7 O9 m" _
. n6 R; Z  a' J+ S% P又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
" d+ X. k% |0 I! x: I

4 G3 c( e" X5 [5 b6 i下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
( ^+ C: S  I+ }0 M0 \/ V
, R4 d, ]+ ], t7 h$ R
1 V" C! L7 N2 o7 I, T下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
* X% W1 ], d6 f# z& U6 u  c! j' |被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   . q+ M' e3 B2 E+ q/ l( G* b
% A  S: x. H6 ?; S; G! @
. g+ T  [9 x9 ~) ]: V, l; Z6 x
5 a7 q8 b4 d. m) b

1 n  W% ^: ?. [3 [. @. Q& u我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
  e0 z$ r( Q( ]" Q: o+ P
6 Z3 M1 J$ h& l; Z2 t, y$ s/ y) w
& b1 r! O4 n7 ~* a" Q! v我鎖左唔關打飛機次數事
. k$ K- q' ], G- N! J6 k
1 H/ ~+ q4 c2 W. W7 Z
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
4 @+ u/ L- W5 }: h+ E/ k6 {# {: B. y- j: E& \
+ t5 |5 g  f/ Y9 e6 S; [+ S2 u, c
我鎖左唔關打飛機次數事
: M" _$ Z5 n: b0 `  ^( m" `& l咁係關乜嘢呀?
9 f* `0 w, }- I5 p8 a3 Q可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
: v* D8 W( l$ S% x  `' T! q8 a, B我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
& m- t4 j7 S0 t# Q% q; h
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   
5 b6 d3 {8 H  T$ n* G9 A7 F0 p9 P; a0 j5 o8 M% S: B

( P  g  U( T4 e好想知真正原因添...講唔講得架?
' A9 J3 l, y% [* C; I# q# f6 d2 m. A

# t) Y* l4 C; {0 ?5 C3 X8 Vcd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   & `& W" X0 L( I

+ ?: M; v9 V) M. n! Q
) c8 d0 G- s) r! d5 m& scd奴比主人鎖住係正常既事
* p7 \3 O' Z+ C. Q5 R8 p; {- B+ }- h4 R. v8 B* |) W  O( g3 L
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
3 O' Z: m7 j' u6 b0 |# A+ Y
* g& m, {$ X3 [' G被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
; ?9 t- j6 o3 U) a$ l* g( @
有機會都想試下咁玩~