嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
* }8 E: u% x5 N6 O5 p0 `7 ~' h6 G1 c& f9 u8 y
/ v5 o* f; Q) @6 t- \7 I( j& j6 m
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
" \& U2 H! T' \2 ~. F. B) @0 ]7 D  K0 H) n; Q  L, O* F
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
. F3 q$ e7 l& @著好校服後
5 K1 K1 U1 l% [  \) g; y* h用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊. r' m2 F. Q" r- x7 q1 f: D" [
然後用後拉
$ o$ n+ z5 X7 X# H/ J' \" H; w! e要磨埋肛門位
' Y3 \& Q" O' F% T; {( v' _拉到射為止
1 v- a3 F5 d9 f. S+ r1 [以前成日咁玩0 |! Y" S6 _! s9 g
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
4 C: D' p  _# e% K$ H
9 j+ d8 M0 X  g6 i6 M# k) J! e/ p下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
! b# m5 X& s/ ~2 Q. E% `& m8 U# e& |
; ~! I! l; v' Q) {2 {
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
( G. B, ?( T4 `# i7 \

" H5 G4 }# K+ j! J  ?7 X$ @我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   0 P% b% \  x+ f/ F  n- [
: w5 B  N% E$ A% x
. o, B/ p. @/ g! i" p& H; p2 d; W
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
  F- a+ {/ C) L/ b% _3 G) I6 ?( P
真係勁hi呀!
" t6 l: ]& Q+ u" d4 ?不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
( y; \( n& y( e
7 E9 i- H% A* Y6 M8 G7 U真係勁hi呀!
/ p( j" S4 Z% n不過就要買過件校服囉.
6 C9 A8 Q" B5 R+ Z9 t9 {
! ]- V9 X/ R5 G0 }5 v# N8 [
所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
+ f/ U0 j) b& Y- d! L
3 W' L# Z. e* r  ]1 `* ]+ i1 s0 \/ X' o. Q
所以我自己係唔會禁做......
3 I8 A7 m: P# Q* t  }
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   8 z* G- ^$ q  a$ S3 ?  }( P
- V0 a  C1 h3 Q5 T1 `
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
7 F; E/ W2 x& J. O" f% }' b+ ^0 A: p
好有錢呀
4 V) b8 n) X7 t+ V6 h3 u& C/ G( [我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   ( l  P" B  k! a4 G4 f1 @

' e' y1 y2 V/ H! Y
' G- d. n  g# B好有錢呀
9 r/ A! y1 E; V4 h2 Y& a7 W我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
, K2 P+ W% f6 x4 V1 U5 u! c
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
% t: M6 u& |6 Z0 P  f
. A3 ]6 ^: O' h. z[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   9 X, z, K7 _8 \
, _" [2 c0 o2 h( _6 i

/ S' J# D/ B3 o4 I/ q好有錢呀
& ?: L8 a/ i2 g' F: r6 X2 z$ ]. e我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
: J% ?" p; @  T  H$ H我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
1 o( s2 `8 q& `上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.' F# d% a6 s- k

& _3 i) R/ d. N2 A, a* l[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
' r/ j8 u: ]% d* q
% l9 Z; v6 B' j又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
# z3 q6 O" F7 k' `/ p
4 A" J( b$ G# ]5 w0 I6 S0 \% I& x
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
8 u9 x3 Y9 [' m4 \( u4 S" u3 ]+ e7 P& P( X8 l3 \
3 C. `5 L0 E9 C" J% ?. Z
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
+ m5 Y0 ]  @3 ]
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表     S! Y( W' ^6 ~3 A* {3 T
8 ]9 F* L8 t, N# e' _6 Y& h

5 F, ]: Y" c! r& M- s" O下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
0 W; ^+ i/ N6 x5 A" f+ X
9 o/ D# b+ z4 f$ Z' w
我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   5 P: m! K; q- g  s

& u& W! p$ k( A* |5 c* e
+ l* F; l1 X5 d  x! e: O我鎖左唔關打飛機次數事
- l* I6 @$ o+ r; ]+ q

1 t) ]1 a. i3 g% {6 M' F+ Y好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
  |+ \3 J. V7 M  ~) a; b# }- _
' E; i: d, U$ M% L; J
; X9 J$ ~& I5 S5 j+ o. l: c" j; g+ ]( ~我鎖左唔關打飛機次數事
% [. _- S9 p* d# u; O# ?5 m( k
咁係關乜嘢呀?3 B. e6 h5 v/ g/ O7 W4 g
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
+ S8 c+ C, n5 }/ ~/ {5 p8 D+ g我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
2 u) V) q- q. t6 r) }9 A" P( s: g熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   & R1 O, Q6 F. I/ k+ n# H$ s

/ T/ R7 ~$ `! B$ k% i4 A
! C( `& M  n! h; l* g好想知真正原因添...講唔講得架?
& r3 \) v" ]! d5 r: S9 ?3 R/ ^; s9 N: V6 J3 _& u$ f
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
5 j# b0 C& a9 E- r
8 X' {6 v$ b4 J  y9 r
2 p0 _" F! ?0 acd奴比主人鎖住係正常既事
* C8 E& \. T4 v/ n7 w# F* ?
7 ~6 t& e: e4 \: }) a  P: u其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
4 t" f  {( Y8 m/ f/ W9 }8 M4 y' Y: C7 I$ d
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
& {, y2 C( L) G$ \4 F8 g
有機會都想試下咁玩~