嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   6 ^+ M8 Z3 H* l. y1 U

& H1 k& t( l$ @( K, h
* D+ Q7 R, ?2 P1 T" j0 m成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
! K- p) O& x5 x1 B  S8 Z. z0 c1 {0 n& A& Z
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   9 u; j( n6 t( g* f
著好校服後
# n  I0 G/ U4 h' z" h" ~# U用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊7 r* i$ n# O7 T
然後用後拉
& _1 R2 }6 {5 f( \. S- _- P要磨埋肛門位3 j& G- q" K3 v1 P# \
拉到射為止5 Y. f3 S) K1 W
以前成日咁玩
- x) p3 |" ?# G+ S, L, y9 M! q' g而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
4 f2 D2 k6 z: A. t( S5 S
9 z) o2 w$ N1 g( D5 D) f1 x2 L6 x5 I
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
; W! x4 \' n% d
9 R! x) `+ n& ?1 G( n$ w+ b; x' g" ~2 `8 y; L
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
' \+ a& H9 f& }% X7 h" A* v0 K% n; u0 N9 D' ^
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   0 [' A* i# \, p: S0 T1 G
* @* S9 d3 o& @

/ \+ O2 ~1 n  Q2 P9 F! s% a成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
1 {) W- G7 j" }- T/ W, i3 F& h真係勁hi呀! 0 ]2 c; x' p* |1 q) e, G; i4 O# K
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
7 S0 G1 s4 V  f" g
! m6 m# @) l2 A4 }  z真係勁hi呀! ( F# m- n# ?- Q. M, S% s! i3 g( v
不過就要買過件校服囉.
0 h9 l6 l" O. n- y9 N
6 F% p; e' J' Q3 A9 G" y" a" L所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   - y" E' C* \( K* A9 S

# H* R: A" F2 T2 E0 C( n5 E4 ^( C
所以我自己係唔會禁做......
, R% z; ~+ \8 T& T9 A
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
2 x8 X, h! x/ a- i& P$ W; N+ y+ ?" A5 M/ ^2 V3 H+ ~. O6 h
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
- v3 B0 T( f& Y% E1 X  w$ z3 A% }3 b# d
好有錢呀
1 P# I, t* Q1 c我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   2 Y# D3 @5 H% h+ M& }% r, _3 g

5 g2 j" G& `. N- _. S9 U2 i
5 b8 x+ `8 n% I' N8 U; F好有錢呀 : }$ I' u' G4 z4 M) R3 D
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
: y- u- T6 I7 J- P1 ^又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.1 [2 O( _/ l, k
/ G: z, v5 e9 K& u- V

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   ; @" |3 B6 D6 [3 _! T5 P8 F

" g2 d% `9 l- n% k% |0 y. V  V* R) M! S# r3 T
好有錢呀 0 b: k% T8 r8 j: M
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
- s0 ~; f- o/ M2 z6 M4 o' t我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
( n% I- l* T3 H上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
0 o  {* H, P+ e
# m, i4 p: B$ T. N0 V[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   ) r) l6 _5 h/ I
9 n7 w2 T, F0 V$ `/ I
又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
  e$ ]9 h* |$ J8 d) H* T
2 ^7 B" F+ u; h# V
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
7 s! P0 q/ V# W  t# T5 m; j8 o) N8 Q3 m0 M9 M$ C- h- b
6 q7 ^. x4 z" z7 d2 `% S3 l
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
- N5 l; c6 P5 ~% [) f- G
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
5 s; X! C: G7 x: T( z  w5 o% g' q% S: y1 A. Y, z
0 x6 h7 a  V" Y' P0 B/ n& b* }
& \! i" s# f6 E& e% {5 ^7 t. d8 N- Y+ V# \6 h* H- c' C4 W) M
我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
+ T( n1 W8 w/ X- h$ |' L( h" u( V( R* y, j4 O# q5 z; T7 ^

M/ D4 f5 r+ d* v6 ^我鎖左唔關打飛機次數事
  u( K6 L: ~; |, t
) u0 N7 a- U+ Q) B& I好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   6 Z0 C3 w8 d% a
; S7 _6 z0 l. _7 @  B- T3 W1 t
( I/ {. u4 u6 {- Z7 _8 \+ q# z9 ?0 Q
我鎖左唔關打飛機次數事
' h9 a3 L/ k0 b1 S* t
咁係關乜嘢呀?3 o& s  t" J' ]& c( [8 U
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
& ?2 A8 |4 h  c0 N我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
6 S5 w/ ?9 ^1 O. W5 T& M
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   ' A  ^( w6 i: A2 O" Y& ~

) e: U! x! a2 E0 U* t! L
8 y8 W/ V+ O- T, k- F1 n! ?' Y) I好想知真正原因添...講唔講得架?
/ u6 j2 [" i' ~

$ j% t# b0 |9 G* Y! @  D( dcd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   1 ^# ~% _5 r1 E# C$ m" ~! f

/ y, ^, W' g5 _" ~3 A" l' h. t
cd奴比主人鎖住係正常既事
1 v- A# r2 N' X1 {' s* T. A
1 m( r1 U; T: I3 n  T$ S
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
1 R3 @9 v3 L3 H1 c8 H$ Y3 s& Q$ |
1 ~, B7 V" {. ?6 s; V) a. J被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
2 w3 @: b) a; A1 f9 h! C
有機會都想試下咁玩~