嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
1 n/ u* x- ]7 @3 r' {: ]: u- J$ Z2 _0 G
2 n7 J( T6 ?+ m5 p: q# k
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
& B- [& T% a. J/ W3 k# j) @( L2 b  X
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
( ]- w5 y. F! k; b0 k! _& ~! i著好校服後5 f6 [% \# F' f9 n5 ?3 C
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊% J$ m) I  h$ t+ @9 {
然後用後拉/ d5 q0 D, C2 W1 e
要磨埋肛門位
4 ~9 `( n; D# p6 m5 l5 l拉到射為止
; H+ `$ s% U" j8 g  l! O/ [以前成日咁玩: A" ?$ d; h+ P4 T3 e9 W
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
6 P2 n0 q0 V- J5 i3 F2 ?& }, K* P& m# G$ v
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
4 i- X* s* H; t! S5 Z; e0 p% p0 K3 F- d+ R+ G. ]# _

* F! p) x$ }0 w" [$ D2 f; O下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
& |" r/ B9 _6 `  ^6 o- ?# c1 @; t9 W) o2 x! H% |& y" C
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表     Y: `' M2 ]9 P
  r6 e9 w5 m( L2 x3 `, B. u% T

& |% ~) P: I9 n" `/ A成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
; l$ M" {. O- L8 ]: Y" s. H, r' j
真係勁hi呀! $ ]$ z& R: A5 I  q
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
- O/ d' w7 v5 w1 ]( J" N2 [: v( t& ^: [/ x! L
真係勁hi呀! - F# t' ~; u; C8 \! D
不過就要買過件校服囉.
9 R( O5 r  u0 |$ j2 ~

3 \7 R/ c' J: @9 ]* e所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   8 S* ~+ d! A; m9 Y1 U( Z- X: V
: `3 z: a2 V+ k1 l
$ U# }/ L. N% T* d) b) Z
所以我自己係唔會禁做......
) a9 z) c9 b$ N$ N, A我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   9 z* o* H  T* G& s
; J: \$ ?: e# F
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
! C. }9 u6 P  ~+ m5 ?

! C. j# d, g) n9 t好有錢呀 ' B6 H3 w' e" x+ j# Z, }& ^
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   3 G! b1 o  ^; R  W' q! R
' ?, h  _8 G3 |5 M3 ]6 E- l
$ y7 F- N5 h8 k' t( o3 g
好有錢呀
, B1 `% w: o0 e我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
3 j/ S5 V: R0 R0 j5 _. l又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
5 S& H6 B9 K8 t/ j! Y/ K( U/ c8 H8 [! e3 j

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   6 W: e- R8 H0 o3 Z5 R
; A" I! b( m& L- y# x) W1 N
& g: D" F0 Y3 n0 o7 T# W8 A) ~
好有錢呀
$ d7 C0 S9 B! j' A% \2 X* d我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
8 `! }+ n2 Z8 P: D  ^; P- V我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
+ [: b2 b: ~9 C) R6 a* u上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
4 F) v& V$ ?, Y* `$ k
  l9 N4 Z; E0 s# q& m. [[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
# F: j( |, J9 S7 c
6 r3 k8 Y& Y1 E0 h又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
  p) @, T0 _" e+ U/ ]& t4 Q

# \: X5 j$ d" }: W3 z下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
) f# }: W% @4 {- n$ x5 F
/ d5 Q* C# `# J- d9 V: C4 M0 v2 G$ Q/ y5 w2 A( F
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
0 a7 e" N, |7 `
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
2 w2 Y  u! ^8 Q$ \8 z. z  d  n4 ~& H+ m, ^7 D9 E# `, k

3 R! Y& {) P/ b  n下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
- x! k3 l. I$ R% [" E
8 N- o6 V* l1 [我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   % L9 Q/ O- d' k
$ h( F6 y3 N+ s+ k" T" H$ t& M

2 X# i4 Y& r/ W! x我鎖左唔關打飛機次數事
; e! w& Y' ^7 m

; n! O0 Y/ U4 r+ P+ u6 u3 G. z' y( z好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
! W6 V4 m5 g0 b
- V7 Z) b1 r% ^0 \' J- m( t8 L( A$ c
我鎖左唔關打飛機次數事
) i9 N+ d& M, \. Y2 Z咁係關乜嘢呀?8 M8 ]% c: |( r* w
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
5 K2 G- T9 U" n# r& K" \( X我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
6 e: ^& b3 T5 a% V4 J
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   
; d' \2 X8 b6 u& u3 R
, x' O5 }* |, |* s. ?( H: }3 K8 Z; g9 e5 U3 q" u; o
好想知真正原因添...講唔講得架?
2 R8 z5 D: h5 C$ ?; [& }- [: a
! d. Y( i- o. h4 O- ncd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   9 H% v9 |; k% Q! K/ @2 I

- ]0 \/ b: {, k, d3 g* T& X! v
3 }9 s: P  V/ X. ^cd奴比主人鎖住係正常既事
" p9 C8 k' Y4 g

, [9 ]4 t- P$ f& ^其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
4 P3 |' f4 P/ W8 [. i  s9 [) x7 c
3 O( O# k8 a# b! a2 C/ h, Q被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
% O& \: z1 D5 N# _/ i
有機會都想試下咁玩~