嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   * L& a5 K3 h7 Y' S4 @" e
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
  V! u6 F  c2 ~% w$ ]試過著住幾件白色連身校服沖涼,
- X8 n3 c* {: ^' c: z濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,# A: d! h+ }: A
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
' ~) {2 B6 b7 H& {9 U. |; A  N! m* D2 T0 B% `
試過著住幾件白色連身校服沖涼,$ M3 a' ]2 w/ {$ Y
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,2 T; V4 K& q! d- |$ q
8 B' Q1 s" q# T5 v
, ~$ E* K: H6 M" Y' S2 v. u6 M
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   4 {2 U+ N7 C2 S' b/ k

0 W6 T; }" A3 K
8 \) x3 t7 a" w" S9 y+ a其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
2 {" D9 q5 g" w0 I9 k# r7 r) o3 B4 A9 H4 A+ Y, g0 V9 |
鎖幾個月都唔會有問題( {, U7 F3 V0 [" x( [, ]
今次比女皇鎖左三星期: ~9 _9 e8 }7 A
最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   / b6 e7 F" o. G2 ^' o" t

3 r2 ]4 o) q) u+ \1 a  k1 V" H試過著住幾件白色連身校服沖涼,# O9 ~7 B7 W, I0 O8 R5 L& H
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,) d0 E: R3 F6 F: f
9 P: m( b. N# c2 D0 H8 d
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   5 D& P) T! ~& J6 ?; I4 R/ a
這樣真的爽嗎?哈哈
) ]$ j8 I& S$ ?4 G. F) A
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   , \3 a4 t! O5 R( H' ^
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
8 W/ N8 H  _6 U% c; A  @* W# O6 c
3 |4 W5 ^; m8 Y! V
下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   
/ B7 }3 J. X, c
; b% W& E7 }% K4 D我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
9 x4 D" ^1 S1 q' e" F6 I
/ ^! W" |8 |0 j$ c# E" l2 P# [( Q我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋1 p; E' o% O0 p8 q9 I. H
啲底裙同bra帶現哂出嚟
: Z$ @' A, I0 p' D; L好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   2 ~- c3 I3 i. M9 n+ K7 |
5 T0 f8 R! u/ @8 p+ Z9 M+ `" R6 C
! M6 j) `( t2 q& O: H

' K# |* h, Z+ }: c4 S9 I1 n呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   
0 a1 F# r) t, i  d" I8 h) J$ _" H1 {; P' l( R/ [' \

; J  Y, P; _# b下...點樣射自己精入口...
6 o. n; m$ Y& y; Z3 ?0 H
8 u: L- ]6 {0 B# K. r4 H1 A
我射就未試
- U( k3 m  s% I7 v但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面
- O7 d- p2 {( q自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   
7 u! l# X' }1 y% u
- E* l+ [  c7 }& J- L, u
' m1 k2 Y8 z( ~: y4 F/ ?1 D$ h我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
5 ~$ ]+ n$ F7 I6 k啲底裙同bra帶現哂出嚟7 W4 x) p: [5 Z' s
好靚
1 c9 @8 i9 F. P) l5 u
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   
) m% J# G( k+ t: k3 r) I1 ?. n4 K
0 O% m. L1 V6 M- G! j, S慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
- y" W  Y) i6 X
4 o$ ~% G6 ^/ ^$ Q3 F0 q8 e條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
+ N, l7 P9 z0 s( L& K# x9 W3 ?* K' F) i- ^8 c  [# f

1 Q, C% F  W+ t+ z3 V. _條裙貼住個身先最舒服
: I2 b& E. Q! L+ [2 L- Y
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   
& T/ W) b: `) `( ~' r! n
: P1 J: N9 z$ t我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
4 p, S" [0 P: l2 ~! L& g5 q
1 F- T; m) ~! W/ R! ~. Y: ?
鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍
7 u1 k, k" v. W3 r+ u, X慢慢由腳濕到上去頭
( w  z" \$ K% X好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?