嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   / m# o9 k) I& h1 Q1 k
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
% N" O1 X; u* p1 F3 _$ V
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
. R0 E: x  f4 G濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,7 ]% J* v3 I/ k/ X7 J2 n2 p
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
1 p! V  e% b7 H) ~6 n! [* q: F; d# u7 S2 E4 }! U
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
! N" d, P, M) h濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
; q) T# M% B! j' J( X) n感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
7 X; x  Y; w/ E- I) h) z+ q4 x$ J) a0 }
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   ) V, a) k4 c. P2 W( m( R
6 `4 w7 Y1 Q% N8 c2 u* z

S" E# `; ]8 a+ a6 f其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
& S( r' A! W+ o7 h4 V4 p, g4 A0 X) d' i4 z
鎖幾個月都唔會有問題2 |6 s9 Q  m. I- `
今次比女皇鎖左三星期
7 w' i6 }4 e# @$ y5 F% |最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
; @$ v3 n$ y6 I, ^- y8 i% ^: P7 X+ m2 W6 o% M. p. b* i
試過著住幾件白色連身校服沖涼,- N4 o- X+ s; V* L
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
) e! H# Y0 N  V, M* I& D8 l感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
& K. _% Z0 h9 G+ `) i( o
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   + @: w8 s* z7 X. l! A9 T$ S4 X
這樣真的爽嗎?哈哈
1 |# O. ?- u! k* P8 v7 E4 |- W淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
' C4 [3 _: W& }( [# I/ R) h8 l我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
3 b3 s& x, G: G3 J7 @/ M, ]; E; {8 v- n  F) ]# y
下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表     R; U! J% x: \9 t8 z

( W) w7 K4 ~1 b6 b; \9 f2 b9 S我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
/ r5 g! {8 I) q' _+ L' U! l
: N( E( K0 b/ ]& b
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
2 h" S! U+ h) b5 W3 s啲底裙同bra帶現哂出嚟+ {4 h- W4 U1 c! [: k( j
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表     a( k3 s4 V) V( ?1 ~
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
* V/ a. e# B/ S, i) j

* Q) B+ o6 Q' B* L
- h8 ^9 G& V, R呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   # Z6 O3 e& u) F- ~8 m/ m

5 @, ?$ {: h( d* q7 d/ q, c
* R& N9 [2 M, `/ N1 u0 v下...點樣射自己精入口...
$ u& u/ O# H4 D4 ~% A; B( r
! o+ _1 A. J1 O' b& G我射就未試
& Z) `* [$ ]2 P3 s+ [+ c但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面
- m8 L* I" x, ]3 A4 d* @自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   + [  i5 }: v) }- V( A' U& ?2 u

( }5 S3 X+ a+ W' J  b9 J. @
5 q8 ^" f' L; E% d/ {- f我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋. r/ d1 D! A/ l" W; L
啲底裙同bra帶現哂出嚟
1 M: t% C' K3 ?$ a$ W好靚
  I! D; C1 W8 R$ Z2 j; y" ], {慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   ! L% V5 C+ u  `% c3 n7 Q. V

9 S5 D1 X# r% K, l$ Z3 F0 a' X慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
3 A# r: H& H, X' m' T$ f2 l

! c6 s2 I; N# y2 C2 h條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
) s* d0 A8 H" u# c
3 U8 M$ i* W; P  S
+ i2 V1 z* G5 c2 m2 ]8 n( I條裙貼住個身先最舒服
7 J4 Q' C5 p& J7 ^, k" R我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   - b4 p- Z9 V" R: Q% a
) c3 h0 U% o) T' H
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
- Y* Y) C2 d+ C! i
: I. Y; y" o. f& {
鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍+ m1 |* _: O0 C2 {5 E( z1 G
慢慢由腳濕到上去頭. G6 o# D  H; D2 E
好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?