嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
( v) H. G: N, |7 M我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
) T2 d& X7 _/ I# K; Z) T試過著住幾件白色連身校服沖涼,
3 X9 t7 w- f- m/ h9 V濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
8 `5 i: ~! n( ^/ n感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   " L2 f' ~& I* e) N" G$ {4 K

+ ]8 W& P1 F- A4 K3 D試過著住幾件白色連身校服沖涼,
/ i( f0 ?. Y" Y; V; ?2 m濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
* y0 [7 ^) f: a+ `感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
- g6 F6 s8 U1 l4 q, r$ u

) ~! R$ h+ I' X& \9 G/ f8 X# W我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   
* K' u/ _3 y8 A
* c4 d7 z& d$ [0 V
" H( v: I/ A0 ]! L$ L- X# A其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
" i8 D$ p0 h( x) ]* ^2 q, u6 P- _6 q' y9 R
鎖幾個月都唔會有問題7 i. s# {/ z& i- t! l
今次比女皇鎖左三星期7 [9 n+ g) V+ X( `& @6 d
最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
# G* k) G( X) i( F/ C6 F8 z7 M1 W# w2 [$ I# ?2 j
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
4 |8 v- D1 G( W2 }濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
- ^' @2 |6 S: i6 c; n6 g% y感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
0 [" d0 F0 D% v6 {! Q4 r( {' k7 P/ f我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   
  c/ y# ?& ]$ I這樣真的爽嗎?哈哈
* Q4 m( K/ O: s# K6 q1 S
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   3 L6 @$ a+ h; \% L0 B3 i
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
0 Q3 f; c# U. y% _
2 j& _% e" A4 R  a$ W3 @  k+ W下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   
$ l2 _& e" f  r' _9 l( V. d+ {. E- k; K  e
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
( A3 h9 e  g% v( D' t: k3 B' k# O% O$ R4 r4 e8 f
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋  H) R/ H1 S4 p# w) ?
啲底裙同bra帶現哂出嚟9 x) G/ m$ X5 ^, a2 \& B3 _  ?
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   , Q) D" i, D, k4 @" e
, Z' C1 t6 i  N% Z9 h8 j' k0 ^

& |: T: i1 U/ g# s6 z- f" H9 P# L' [) V
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   ; J$ H- V, z& H3 p" ?8 K8 ~- \

! j3 m+ Q7 c1 A4 y& H3 Q% G/ h+ H/ r: h6 l& G0 ~! `* W
下...點樣射自己精入口...
. {- s+ H& v9 p, U& I, {, P6 G7 P" _8 |0 z
我射就未試
: C$ w3 K- J% x+ T, x7 V: ]但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面1 V6 u! b! l$ ^: r+ P! C( R4 c
自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   
2 Y" Q3 X! _' `8 E, C1 R$ g# K7 {3 b+ Y
* U# e. ?  I+ _5 T: q
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
9 `; {$ K7 w9 x* Y啲底裙同bra帶現哂出嚟
/ f5 t1 d- S0 d: x3 I好靚
5 `( l1 n& F4 w慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   $ k2 \* r4 C1 d0 S5 i! r
5 l& N5 ?. r  x& J2 s
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
! V: {( f7 a) S, [, {0 o
" q3 A' c" Y8 H, T% Y+ F7 i條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
0 R3 U$ D. l- w( @7 ^" f! U" J, O1 d3 ]

, k* e3 F* h9 b條裙貼住個身先最舒服
5 D) B. [$ A, `2 g  n  W# c
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   
2 k3 A2 F  b% o2 N( }6 t( s/ V- t9 O* b7 v7 E
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
0 J; z7 y8 v" g
6 b7 {1 b) O2 ~8 V( K) a, z2 H5 t鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍% d6 Y5 K* u5 S; Z( }; w
慢慢由腳濕到上去頭
+ B. K( t/ a+ Z+ |) O, o* N) s好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?

最近訪問的版塊