嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
' Q2 L  d5 {5 n' g: Q& {- f, q我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
' m  y! u9 y* _# E試過著住幾件白色連身校服沖涼,- u4 h  K: V6 i- A5 {! Y
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
1 i8 Q: m! v# q+ d7 ^4 _' E! t感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
3 H/ Y2 a) t6 `/ H: p0 V& C; {
! M, s6 j7 c) q, p9 r' K& y6 d試過著住幾件白色連身校服沖涼,
' {& D8 l) E4 D" h( v濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
1 o, u5 G7 w& J) `8 w$ [感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
( \. y. T8 ~6 Z* r1 d4 }6 ^/ q3 Y
  @. v- P( `7 D! k3 m
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   3 |; Z+ h' X* y$ w, j6 `9 O

" x$ F% W+ H8 @1 ^" @* g, u
2 L( D. r# Q9 x- O5 x其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
  W* [: F# T7 U; _

/ ]# {" S) E% G/ D% c5 W鎖幾個月都唔會有問題
* I4 \  f* [: F5 F) ~' o, V今次比女皇鎖左三星期
$ c* h, j1 c* O1 k. X最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   * n: v0 |9 D' C$ A2 U% s
0 e( O# o: s4 K8 z8 b+ u! \
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
) i+ r9 k0 X- U6 F. F. d濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,+ D; j* P2 I: b7 ^
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
5 s; u1 F( n9 `我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   
& s+ r- \  y% U% Y; E7 y0 t0 w這樣真的爽嗎?哈哈
! G$ B1 ^' X. Y5 L1 l( V/ U
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   " |5 x  K5 `* M% M" A" k' y' ?, B2 E
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
5 f8 [# k% B4 r8 O

- u' C2 V! M* p4 C! z下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   
, w/ K' e! c, t* o. n; |4 g9 B: X6 a- n
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
7 L& e- v. z7 c% Y/ Y
$ e8 G2 a) D! N
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋0 f* F6 y2 X$ l; p4 W0 P" n  v
啲底裙同bra帶現哂出嚟8 P4 c% q& N! U7 j& |; f! ^
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
' z8 [: R- _& z) a- U2 o9 t我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
! W$ o5 Z5 ?- u- k/ d; K
1 E: K; L2 X# R* j- e' e8 ~) @

- |% ?! M/ o9 ^  O$ Z呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   4 E( R$ D( M% c2 @' n
8 }- v7 R/ P* o1 N5 T2 T, P7 a3 B3 W

+ ?6 _* n, n/ x下...點樣射自己精入口...
# ?# Y, w" `: m7 w6 D1 m' u
8 q, r$ @, S1 q我射就未試- O' n' [# M$ S( U  b. b
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面2 j' V3 h8 M: b0 c& y, w
自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   : w0 {% X( f; U; J7 |, D( {

: N; N, A0 ?2 H! C# ^7 _2 O! i, P4 Y1 U: ~; ~  t0 f, d, W
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋' f4 C: ^8 O! ^; A
啲底裙同bra帶現哂出嚟  m6 u& X7 T: D/ j6 c6 Q7 k* {
好靚
) y+ U. d  Y4 }9 X& ]$ L! Q慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   ! Q9 g" g0 e( W0 W! z
! Y( K3 X, f) y7 W9 \
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
% E* H8 [) I7 I) N9 |/ H% T) d! ]! t, G; ~4 O" q3 Q) n
條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   : K  }3 z# a% h

, g4 {$ ^! w  o* K! H! T  o
8 `' {: j& Y) @; Y條裙貼住個身先最舒服
) g1 R6 X; t( q( P* l5 F# \
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   & T' C" V2 x7 ]% T( `
# t- ]: D. z9 u/ V0 X, P
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
) a. k( R& @+ ?. E+ o  `

b$ O$ U9 z6 A鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍
" ]6 ~3 U9 ^% A1 Q$ @慢慢由腳濕到上去頭
1 R: b8 I# b/ n* h' d1 Y好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?