嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   6 b! l" V" U+ d
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
. ?5 g& Y% [8 a$ A- N試過著住幾件白色連身校服沖涼,; _! i, V$ {3 O5 j0 k
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,5 @2 P- P9 X3 }" I) o" E( f  y' M$ B
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   1 v& \; A4 v3 D* k! y3 W
4 z. C/ t* l; J" ^8 ~8 x+ B  E! u/ R
試過著住幾件白色連身校服沖涼,5 o1 ^# X0 l3 [! R4 _5 g% i
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,! q% P' T: E, h/ g' O
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
$ ?: {- `- v% {: Z3 h

& X; F- i# A3 _2 |8 H我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   3 N' @1 ^* t- ^; d$ y2 C

8 i4 p5 p, g* f0 Y0 T7 V) h+ I) h/ `* R6 d  {, [3 H/ U
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
6 n+ p" z, }. `% s! |0 m, a
9 _- f* M: F2 J3 D鎖幾個月都唔會有問題0 M! f3 m- z5 A
今次比女皇鎖左三星期
" B% P8 Q1 g2 L8 Y, N最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   8 u. q2 k( ~  U
( p, J" R4 U% z0 i( A( ]3 l
試過著住幾件白色連身校服沖涼,3 K5 x( b0 L+ N4 e; c; i+ r3 i
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
" ~' O" k; _" U% o感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
* U/ `4 b% \$ e' r我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   
  G. _1 L/ |0 J# g這樣真的爽嗎?哈哈
; ^3 J% Y& _* U( ?  G4 z  M' n1 o
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
. q( F2 _) U& k, u8 f# R# U4 U2 G我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
, t* v* K8 x6 l$ {& ?
! G7 H- k: K' N" [. e/ C下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   
' _+ x7 L' M( R  I) U; _8 v8 Y
" a# A  a; n2 i4 m1 E0 |我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
6 m- W2 c: ?9 d% d! h
. H. n  K2 E. a! f8 y  `# l我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
$ H  G5 ~9 f/ V5 U" W+ |% S啲底裙同bra帶現哂出嚟! p7 @! a4 Z! J" F" j
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   6 {0 I9 {3 i0 S; }+ f  C
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
8 j! V* ?  R1 o' Y; v8 @$ g3 R1 K+ P3 N9 `

! Q6 {* q1 F: w2 R5 |呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   
2 `7 M! ?; y$ n% P: ]1 l) b4 j5 T
9 b( n. ]3 |% w
2 k  c2 N4 d- Q; b- p- m& \下...點樣射自己精入口...
. m6 ^9 c' b$ d* o' T: a

& B, e! x- S5 j我射就未試3 r7 O# N; _' N5 |, F) R
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面5 N: W' Z$ @$ `3 N/ `8 _8 t
自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   
  L0 h0 J( j) Q" F; ^  b! H8 g! J1 g& G9 U

/ w$ f- }0 U) I& O9 n% z我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋) b! k. Q6 g# g% X  f" p
啲底裙同bra帶現哂出嚟
  L. K- e  x6 r8 }好靚
8 z8 q1 N# k$ R" C
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   
8 Z7 r6 t! c' e' Z4 u: _9 k4 [; Z  z, C
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
* e0 y$ E7 H2 V! \9 F5 Z; z9 }$ c
. u# Z4 }% d% h7 b( S) M8 M
條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
; E, T; b; f  c. z( O# u4 k, c. ~8 b8 K( T
6 \9 Q7 ?! o3 L
條裙貼住個身先最舒服
5 z5 f$ D+ U/ I8 Y' t( H
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   0 t  k4 j  a4 q! c

+ {6 A* \0 k  _1 y/ N# y我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
3 m5 i4 R/ S* {$ Z! Y; t' }

: A1 r* {1 x3 S, d& [鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍
. A) }2 N1 h8 R慢慢由腳濕到上去頭5 }1 }" F& _8 d1 {
好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?