嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
6 S4 G- E: o4 g) [我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
0 o6 X& ?+ }8 P* A5 |
試過著住幾件白色連身校服沖涼,9 g9 Q: N0 ^* T, O' d
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
  o- z/ a; l. `感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
7 T. \+ z5 A* F
6 x" @4 g, s/ l試過著住幾件白色連身校服沖涼,$ T2 L+ u) f" N0 J
4 i. \. [/ u/ a! z/ u. C2 z感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
- [- g0 Y2 `1 X2 A5 P
) j+ w; ^9 Y: d( n: \2 M( U: D- {
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   ' A9 C$ h8 c' Q: n  }
! y6 j  _  z% v& Q( Q- c# o

4 }7 i8 f0 R; [/ S其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
* Z1 x* L9 ^1 y1 j+ a  I: V4 d( p5 y3 |! L, j2 D! Q$ r
鎖幾個月都唔會有問題% j" b4 P1 L8 J- _$ E$ @
今次比女皇鎖左三星期
5 K" D+ {' b! ]# }: q! V最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
# y- F' t5 L  X) Z9 \" r. W% k" [5 K# m; |
試過著住幾件白色連身校服沖涼,7 }" w8 |4 j7 ?- E8 B( h5 t9 X
0 g( Q, l; K; t4 `9 X, J9 b9 ?8 T感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
$ t4 X4 M- s" V  C
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表     G& |% s+ A/ k7 j' O% J
這樣真的爽嗎?哈哈
8 p& I5 F; K+ h* c% x" N8 @
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
( z/ p6 O$ B# G% V* h我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
' l7 ~7 |5 H. J) I% R; p9 j) {$ m% d3 Z8 F
下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   2 ^' O  E; i; I( i' H7 i6 n$ |1 C
7 X6 L* R" x+ m/ z8 F- ]
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
: U: {1 w* \" e" {( K! g; u1 @" [9 i/ l7 ?: ]+ K
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
! |) G! g& S' T啲底裙同bra帶現哂出嚟# v, `9 ^3 S; P# U; S
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   5 H+ g  ]) e) v5 ^* x; _* m4 Q  w, z
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
, A7 n7 b3 x, w3 E- n/ Q% R- p" m

1 C6 R- O4 Q: C) f/ R+ g7 [% l6 g* ]& h& j( E1 I; r
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   0 T; G; U2 d( c: r  J0 x+ G

/ o( h$ z, J5 M0 n/ o, c) V' x" M1 R2 m& `; D0 b% P
下...點樣射自己精入口...
, B2 V# o$ I! V) [$ U8 u7 m. \4 |) I- f% Y
我射就未試
6 T: r7 M- d' o3 M但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面" K: H, |- ^* g( S
自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   " f# `4 {- r+ V5 u! K3 U

[, B7 r& m% q- q5 C/ `$ m& i' ~) ?1 g: K4 ?! z9 z
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
) x* M2 u  V+ h2 s+ G6 J3 s. z) [啲底裙同bra帶現哂出嚟' d+ @/ h9 H  u3 K* T
好靚
+ Z0 w6 |! B$ T% N
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   ! n4 g! Y/ ^; c$ S) A- Y: v- ]0 J
. B0 U5 Q& x0 B4 D- d
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
2 t' Q3 Y# P! U) b' D( ]  t, M8 F
條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   : F  |- b$ G) ]7 s

9 G6 R4 V# s" @! S5 a
0 F7 Q) a4 k0 y& ~  M( N條裙貼住個身先最舒服
) [) m8 p% f( F" S- h我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   0 H0 e7 G, a8 a$ y# W
/ n) r# _; k4 e  A
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
' {- T1 x6 C4 n1 F! ~, ~! _% f8 V
* U& |+ d( ]; Q) a鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍
7 @; F0 F+ F# o/ w3 b慢慢由腳濕到上去頭
: r. T' }8 }+ c; g8 S+ u2 y% n+ x. W好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?