嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   : n( i9 u$ t, ~, q

) K/ r  |& G" g) M7 _+ g  K3 p# ?% j4 y) b# m# _' M( Q0 [: u7 w8 R
我以前吞過,喉嚨不好受
  h$ _; U% Z1 H0 ]. [
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

! O( d6 J9 M5 [9 @

. w4 ^1 R' I# p[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

8 ~$ v0 E7 I1 B7 |4 M& G; Y7 `8 X. f5 u$ f* ]  i: P

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   ! X. a& V$ ]+ |3 L& _& |+ z

) Q  I& Y' f3 ^) j9 w) R5 w5 s2 j睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
/ |; g2 Z( z. O, K
% t* x" s/ F  ^
不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   . l) ]3 ~4 D/ k* h4 ]# s) D
睇到啲留言都硬晒
$ J5 k- y  a5 ]) i; h: F
. M7 T( p: R" V
你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表     o+ b4 ~4 y) T7 R7 n( `
% G% W  b7 k0 i9 T

; R2 z* M; y( T, b$ R不是太喜歡,在我口出
* N* m- T8 l" f- a6 I你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   
9 k7 n2 P& s. Q果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了9 J% X5 `1 J6 R
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
& S) K- z0 i3 B! Q& e; l
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

8 c" I5 H/ t+ c# f- F9 G2 G
9 @$ j+ b1 Z& u8 k' Q

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   
2 u; z0 r: V$ B/ X
, \2 s( i; W7 h- D! w* W% U% s  f
# u9 J5 q" r6 U$ U% D' G你喜歡什麼款打扮女生?
" E" s- F0 T) S. {4 I/ O( w
% T7 ~4 Q# _( V6 |' K/ O+ u$ H喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   3 D% C8 q2 Y5 q/ @' e$ s
  C5 j* |8 D" _
你比較鐘意內射?
4 z0 I6 S; N4 y+ H) n
% H# z' O6 L6 K3 g3 x9 p- i. x
男人是很貪心的5 `& N+ }, Y9 }% m# O
初時帶安全套,
; \9 S6 P- e1 H: T( y  t0 d之後不帶外射⋯⋯* \4 Y3 \4 [( j3 g( U, X
日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   ' v* }4 ]( q& e
! `7 h7 S' P( z1 q" T* _7 L$ Y) ?
0 E$ Q4 |) F2 O9 Y, O+ D& `
喜歡日系少少,校服個類
* _; w. |+ v" \! a& i
% W, d$ M8 n* z+ d) _' n2 Z$ t我穿著校服不好看
, Q" q) ], I5 D/ t: C1 s" @我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   ' k; p  t4 V, Y+ X. E$ a3 w
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
" S' }$ S$ m& D  w' F
  p* p& x/ U2 C- c5 o8 E" u- \
我每次穿上新衣裙,他特別興奮% w5 U: Q- l& b4 G, T' N
會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   8 D* F( }' Z: P+ n
! B, ?) c1 o' H" x4 }
2 j2 S- Q6 N% q1 J7 \+ Q
我穿著校服不好看
- K- J4 I4 Q  O' r我穿著連身裙多
% f1 i0 ^+ `/ k

) a% o. e' y- n9 e$ q( H- E但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   
7 W1 o9 z" I1 G% J
( C' L4 q- a6 E4 e. u+ i$ g5 }2 D# H5 n( d
但你有男友,應該都唔會幫到我含
! m8 N3 `7 y) F! w+ T+ M

& F2 u3 g5 J; n: q: m; O- |我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
4 [9 U, l6 a: O6 F% R& z9 c8 W) D& s比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
3 p+ m+ Q; k1 G; _  i( ]* {, w
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表     x+ c' O9 }$ ]$ h
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
' @* u( {' s% x$ s  L7 D. ?- g
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口