嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
4 J; @2 }% W9 ]" d9 f真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
, U8 L8 m8 D2 d0 g6 C$ {, r
) r) G: W+ o, B4 x4 o: r' R8 b我會對我喜歡的男人,服務他. |, e2 i0 W: e2 x% _+ C# x
看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
/ S/ x; U5 n7 g, A' x真係好想俾你地含
; P9 F& V* |0 o' r5 z8 ^0 S  _7 L) g5 y
我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆0 I, Z/ h  U& p2 ~
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   ! w7 `) k' r6 b9 |2 e
: ~" F2 S9 s. [, O
6 z" A( `4 W. n
我喜歡含硬硬的JJ
* M8 }" i9 |; U8 u# f; q當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   ! }3 ~, n4 Y7 W0 v: V7 M" z
% ]1 q# W3 \: R5 G- R
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
# n/ s) E9 U3 T4 Z. g. S# \8 q! q' y. Z- F$ P
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

0 J1 R+ @5 Q" h9 l# m

; R5 S( Q$ G3 _5 `, j/ b- N# w& V2 X[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
+ u. [6 J4 R, r; r/ N5 m& R好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
# Q8 @* k: c* ~+ e' z* b$ e
5 z: ?: ~2 n- W& h) ]8 ^) F; {
我未試過同時和兩個男人在床上
1 z; X) [! z9 w% z+ A9 k我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
: C" V) m7 w4 `* q; G. T. h. B所以要讓佢自己來插啊~
4 R6 w  D; k" @0 \* B2 j! H5 x
' N% }3 E5 |5 A1 f2 x0 Z7 t當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮
; a" c) N, ]$ M所以要打扮一吓、
! ^7 ~/ L- S  N/ I1 S更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
& X. q8 g% Q4 l( \( b好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
6 ^" J9 |$ b% M" k( i. L0 }& c; H

) |2 w7 I" m7 \" L我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   ) D+ @6 r* @7 e2 V, x: ~

' v8 f9 W- u0 ]$ l當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
* k9 y7 I  c$ N9 j. f
! X) u6 n( W0 f' M- U  F# l我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交9 T! K- {* N- I- g& m0 s. R# V! T
" R% o% Y5 E: K  D' \# x
V7:ckc444

好想比人含呀
4 [- f9 n4 E! K4 k0 T% d聽到咁多cd朋友意見同技術
9 y8 ~. b/ m3 C8 }諗到都硬~9 k3 r+ O0 b: j# h$ h0 C. r! W
WeChat OrochiDick

含我# [/ S+ [  E+ e  o' l/ U

5 f/ O9 V) ~* h5 RDaweie7

未試過同CD. B6 J) r! m0 u! j  w  q; e- E
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
% l: f. o+ L/ S$ N未試過同CD" M; [6 V/ Q( o2 q) n! t3 d0 D3 H  R
唔知感覺係點🧐
1 c8 @! P' g2 ]$ Q# g' b

! ]7 z& c, r4 H  S% ~, S0 j3 gCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   / r/ V) p/ U, k# e0 O* }
我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
  K) p3 W- e, H

! l# m! I4 a1 W8 F! }; E3 B% p我也是喜歡含, u( m, u+ A: F* s
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好