嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   # k. I3 P9 X; i* A0 Q
/ D. d9 _- ^. X* R. j( J
' c# I$ t0 q7 F: M
我會用震玩具入我洞子
9 G* g/ `/ v* f. @& O
! y% z6 \0 k' V, j
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   9 Y& E1 V& A2 G$ R3 Y5 v6 _
分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   0 w9 {4 {: X2 p2 W9 {- _8 N7 y
" ~% _/ E- h- ~5 @& S" d

. Y; W! K4 J& u6 Z1 j9 ?我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
5 K$ K+ t  ~+ D* ?
% t* @1 Q2 M  \* N- P$ Y4 f如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
! s" S  S: ^) T0 J3 T! R好有趣咁喎。。。應該好爽
  W& N( ~; q4 [+ x
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   
/ Z) H8 M4 Z+ H' ^
) J' j9 O+ [5 p- S* F
3 v7 Y( U. ?3 ^, O0 H/ v+ v如果玩得多,身體不好
/ S- I7 ?  Y" b2 Y' f
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   6 ^! ^) c; M4 q" [  @
含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
" f* ~) _* {9 q7 M& Y1 `而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
( L# m$ t/ ^" d# s* ^0 [
感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   
3 s5 ^; O' w/ Y5 d1 t
9 A; A7 L' l; L係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
3 [; J% J$ X- b9 {, ?. L5 S: K

6 ]( ?. O+ i* j+ x( P4 x7 \- ^真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   & O+ _" N) r  O. d4 f+ |' y

+ W. n, {7 x$ X  _感覺如何?
* [1 M! C* r2 c/ \, v1 s! Z
梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。, N7 V' i# m; T9 N
我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   
+ L. f6 O9 V: i: A% |" O, d% P" f( X' m/ \7 e& h. n/ o, j

0 E0 x. L* O/ ~% ^" ]真的想試。。。好期待
. o+ t/ \; Z; _  ~. E& ]! r
我比你試下

% y7 S9 k, d* D8 v( h4 r9 v! t' M& C1 u/ p6 t' i

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   / x: v/ W7 r/ p- k, ]% V! q
好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
4 o4 m7 i$ Y% \2 c
深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。
$ c0 e+ W- @6 G# ^5 d不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

) S# p! l. N; E! F- B

2 q- ~5 ?, p, u+ e7 {- H[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   
, X" N$ ?6 @: B* C" K0 h9 j( {, @我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
7 @' d; i$ L9 D& `' N, |係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

. h5 K; L# P: S. A" j  B- H& ?) [
' g9 k$ C$ p* x! D# O) T

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   
% p# v6 I9 X: i7 n, k一前一後實好滿足
, o3 l6 e, l; l+ l, ]7 |係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
3 t# `* a$ i- G' j+ D( i" p係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   
$ C2 b2 O, {8 \& X1 l0 b& t' l4 Z8 Z* f( m$ O
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
. C4 C0 q* X7 g1 b: y* f! J* d- T9 V
我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺