嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   
" _) i0 N* M: ]3 ?' E4 B- d4 R/ ~$ l6 a: u& P) m, k4 \
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
- X5 e3 X0 K0 Z0 t. @& E5 Q% j
, i. |" M5 z9 [* J
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

2 [0 `# M: `+ Z# s4 h
( O( N2 Q5 e7 Q. Y

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   3 B- Y+ f5 v/ |1 [) o( `
4 C( L6 L7 ~8 j+ R! m+ j
& b- L  R# w* Z5 w+ y8 }( }
我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
9 n% t, z* o; M
哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   . t2 k0 C0 L3 r$ K& B6 z3 n) M. k

7 j! w. T$ x0 F0 p# y& E0 _$ ~# ?6 g' ^
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
7 d% @8 [1 H: j" t, a: K6 f
我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
1 u% q7 {; D0 R% ^+ W5 O& X5 ^4 e$ c2 r1 ?8 ^& [
我通常都係玩校園風
% {  u3 q1 H2 l
5 F1 s. R  y. M' i: {* Y
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

- L6 R  B" w+ O  o! v" w9 W

+ @: {& u9 ]- j7 q[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   % s* J8 J" R& \7 j% E
8 p: @- m: w8 e! y! R2 f/ ~

2 j) o+ A8 {) O# N講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
) `* u2 n! ^  {' w7 O咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   
" _5 x& w1 b  c% R' p" m, O$ a
3 Q3 J- {+ r  o1 e咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
6 c) G" D* w- l5 X6 r5 A

1 W+ D# O8 j! e( z7 \% f3 a4 P我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   - {# F+ s  H# d+ N$ i( `/ t
* \- F$ K9 L/ u5 e7 Z2 b

) n9 v) J  Z5 d. l+ [! G: ~我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
# f2 y2 ]- W3 b" B3 D
如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   : ~, a# P+ w; m- }9 S  G

4 U1 T$ y5 R6 W' J
% u( Z- q% s. o" T% r& @! v我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   
! m4 G  R: b2 z????色誘~?
& l; p# b# C  u4 k  H  j% |3 I' s8 |/ p- a
我會穿著裙子,絲物在床* h$ _6 J5 s+ M5 g6 M
不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

5 R; |% U/ h. s2 J1 L( O( R

7 B8 R+ Y) I0 K* h  P" E0 }[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   
  x$ L6 _4 H* j* E. Y2 N+ [) U- k' v. q2 }- B4 l# @
1 v1 U% j" g2 b* ?! H; T
咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
7 M: T8 Z( V3 v5 {/ u. D. ?我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   9 U7 v, X; U0 [  s( m6 ]: E
2 {' p0 \0 g" G7 R
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
$ c  s( i  m' ~( ^* l: c3 ^1 B+ H. G0 h6 v2 ^7 v8 m
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   
8 p0 v. c3 A6 s6 y5 u, q3 e& U9 r  ]! V' F& o$ O: s3 j# K
, _4 {( H, I- d; A  T$ L6 G, Q; A
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
  f. h, e* }3 q$ A3 f
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   / u: M8 ], A. Y" o% S# a6 E# }
; e( A' R4 }5 e
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
- X* o, F3 T) r; _. e6 I4 D6 k/ A' G1 Z  I* |$ I, T7 p
我每次穿著新衣裙,他特別興奮
0 w+ b1 O5 M% m9 c  V我也可給他射入我洞⋯⋯

7 A7 {, s# ]# Q; |' K7 F
$ u7 @# v0 e& M) M* G

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
5 k, v0 a$ ~; ^* K! u1 A/ I9 H: k射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
0 J: [. j) b/ M, V

! p! K  P7 l& x. [8 S3 h/ S  ^我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   4 l4 s* d6 ]( l! t7 O  x
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
0 r- L; v) ^# j6 _  `% f
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味