嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   ! n$ A# j7 ]2 Z( t
$ @# ?0 F  c" _: e
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
7 \  ]" Y# z* ?/ c; w( r4 J9 _1 B8 P8 v" I0 Z2 y
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

& _# q! s1 Y4 }/ n/ t

$ I& T( F+ h/ {[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   $ ^. D2 [' Z2 e9 l* \  I3 U" U7 }
' K6 `. F/ t* e; {' n
# z% d- \/ D! M& R) _( p) r
我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
" h" W& T: b8 C% l4 X哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   3 E8 _, I* l; [2 G

9 P, B3 B) T6 N/ u
  ]% o3 @5 [& o. J& n! x% l" l我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
. c. p8 l9 z: x
我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
( u- e" [/ R3 ^1 q! R( N" }7 q* a4 V8 M6 s" i" L; H- S* X4 H# c
我通常都係玩校園風
; x: S# k7 l7 Q

; P6 N/ F8 l: {! S( l2 j我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

# S# n% g3 i/ \7 s
- @) d. x; W3 W" g

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   , Z' n6 r7 `  {. t

1 a9 I" M9 z1 o8 e
2 {/ ~# s& o+ l講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
& T! ]1 A- y- S
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   
# W' t  e  m$ q* N& {5 G# Y4 \1 Y& a' E0 |& Q
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
* ~/ x! ]. K7 T' `0 b* `8 C" s9 S7 V/ z
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
. D8 c7 C; f& K- j) V& K2 x# ]% s8 n
! o$ k0 A7 J8 y  ^; }, Y
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
# l6 N7 K3 m/ S, e6 e
如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   0 C6 k+ g! a9 t6 z# U) f
5 c7 O( D# o1 g8 x' H- h
# M: M5 z( ?+ [/ h, N4 L/ d
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   
7 t  v+ z9 `0 T# D????色誘~?
: R' V8 \4 Z6 f* z* y
" x5 O% D( q; n# L3 B
我會穿著裙子,絲物在床
6 Q. u% R$ y# Z* v0 O( n- j不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

/ n  M. f' x% W- ~

$ ^9 p) p$ x! K4 s[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   7 t+ r$ E" ^9 W  ]+ g* F# L
! @8 U; P5 C3 L: b  U, W* W

7 E' W4 R' |0 S9 G8 N3 K* o* w咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
( g4 ]) l: d* T7 i. J4 l$ ^我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   ! E( b% y4 ~2 P" X

# n8 l' q9 A4 j) Z9 Q" F我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
) G  z! {* h6 p  p  P

7 g9 x# K- a  `1 c0 w9 ]男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   
- f6 ?' ~7 R) J0 }7 _' t+ n, j: {' ?8 H; L' ^6 |1 d
$ \$ X  ~, O. Q" y" |9 |' `8 m" p% d
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
& f, c& p. Z- C/ i# t5 P' [
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   " \  ]) a! Y6 k+ c
8 z3 t5 c) o9 P* x) P" r% V
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
7 _; m9 b+ R9 n, o5 Y: w/ E* j
, a) z, A3 l# P/ q: ?7 U, U+ `我每次穿著新衣裙,他特別興奮% @0 M+ v$ Z5 W' ?4 O# a
我也可給他射入我洞⋯⋯

" I, A& _9 V) r7 t& a
# p; W6 ?# r. m% [/ S2 q, l# z

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   8 |, M2 L; j' d$ F) V+ |! m
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
: r3 G: j* y- c+ L
2 d" @% x$ L7 j6 E
我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
$ m7 I. M0 S* r  s9 `射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
" V5 \, o( e0 s  Y+ c/ b9 D# D- N
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味