嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   6 U; b' X* z3 t# }8 |, }

, O+ k! f4 F2 F( d% s4 Q有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
1 _$ ?* ]1 B5 b9 l

2 d, `& V4 n9 s7 L9 W: O我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

. |# t. K" J0 t2 o3 d- k
/ p, V; w' E4 x" O[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   
" R% u; h: \  t" c- o) k
# K7 \. X. n3 }: a4 p/ W
$ n1 A, J' [7 V  G我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
7 r. W' L( f, h1 t6 U+ E: z. p哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   . X; N9 z2 `! t  U- u

0 g& P! v/ O/ C3 ]  |) Y& e* @# U% x( ~
9 @9 F( k2 h  x. Z我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
) [7 d8 z  F# P* @
我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
! U+ C9 D. K' C
. ^* {3 Y7 w* F5 D9 p+ C, o我通常都係玩校園風
$ ^2 o6 K) _2 F! P0 z1 K# d7 n5 b' B" k: f+ @! c
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

+ S7 F; [9 u' Q, T
, \, a6 v# I4 q& ], ~3 \  k

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   1 ?6 O& ^. T9 X5 r1 K" ?5 b9 M8 d5 J6 M

# m2 b/ \. {4 y7 V0 A
0 D) z/ [" ]: c: ?3 x% g3 ?6 |講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
# I. ~; L% E1 v( Z
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表     p, F6 J, w. n4 P5 g
, J% u* s, |& ]: ]
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
) p8 b" N7 A8 p2 b9 I  Y, V+ z
. {* F' B( E  w: b0 e
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
6 x& [$ q, _5 H. Z8 E& u4 D$ V2 P& I4 M* P' `
2 _. Z# E0 ?8 I  o
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
  E- K% K4 t; B/ w3 d0 [# n
如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
  F' x* `/ h6 b  d. K6 }7 k/ C) H- F  ]& |$ _

, O+ u6 S4 R% D% w7 x9 x我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   
! j5 |( [) t: r: X9 ?' u( |8 G* I5 e3 B( b????色誘~?
0 t% f8 Y  d" L; S4 m9 h' n7 E7 d
, z; m( y6 g: L1 F! K
我會穿著裙子,絲物在床
. p9 J1 y. N: n: |不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

) Y/ f# |0 P9 L6 {7 d$ Y3 t/ }" w
) e5 @2 p# {# _. K+ A" K/ p

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   
  ~& _2 ^  a) X" q% P! q( C& Y4 F6 u3 D% H

2 g) C2 y- B0 U; g: r咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
7 u! H* o8 N+ T( C" G/ |3 A我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
5 T4 h* Z7 \, q
& }6 ?( C. M, ^; m# E我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
4 Q% U  @4 v! k

+ U: K% A, z5 S( X$ ?" x8 u; r- y男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   
6 v( w' z) P3 Y7 J+ X# ?$ i) a
0 l! m3 j0 g) O  B/ L3 s
7 J8 e" B. E3 F男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
; `9 L; R' \/ L5 |) D8 `
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   ; k- z( _+ @' X! }8 {

* F: i: P" T3 T: l非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
& z9 W* b" ^9 s% f, c

5 N& n6 K/ N! ]我每次穿著新衣裙,他特別興奮
6 m- c- X, W2 L' h我也可給他射入我洞⋯⋯

" f, D, t! n' P! n( d4 w
0 a' X* _$ I; P  v4 N- d* ][ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
, W0 M. d7 t. ~7 t) y2 E" i射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
" b9 \' G# M. u2 q! y3 f! r
" r  w4 Q- z$ i$ y4 l+ t" P
我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   # x, l/ g  T7 [
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
8 d7 f; U" T9 h8 m8 k1 }
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味