嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
  ?$ K. `) W+ k# [8 E
5 q+ ~8 _+ |9 r  P/ [: o6 x7 ~7 R* G. A. s! _4 W8 ]
我以前吞過,喉嚨不好受
' G& t# I3 V# y3 i! c8 ^睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

- L8 M( a1 p: g2 s0 G; M- g- m2 |- n$ A) H; d1 }

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

2 J  D1 P7 S) t- |) a+ Z
3 |( z! Q: T& h+ O[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表     n' {7 G/ R4 d2 B/ w
; I7 T+ {7 j. A; X# I
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
2 k) _8 h2 D4 M

" `" m0 ?( g' o+ X# w5 S7 x$ M不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   # m! X% _8 Q$ Q% H, E" Y" P" P" b
睇到啲留言都硬晒
7 y5 ~0 u0 ]1 J
' T2 @) O& U+ s- I- @5 A你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   
0 @* ]8 ~  \& `, q' W1 R3 G3 S" f. w$ p8 a( u$ ^

9 U2 v: p; ]/ ?- n' F7 _不是太喜歡,在我口出
, x. r' g$ A& A( A你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   * e  D3 H  l5 s; Z
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了: n; o2 m* I: N1 [* s4 Z
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
/ d8 @1 n7 b5 F2 m- y! ^* H4 A我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

! g! W- S1 G: p* g# u$ p
- G7 p# f" x- L& }) O6 V

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   
5 E5 \; Y8 R0 }- z) r  O  p6 o- M9 q: o

" b3 E# R' t0 T* x% d你喜歡什麼款打扮女生?
, N( k! O* w; W

/ G  K; w% ?  A6 d喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   
5 l2 v- Q5 Y4 b1 L; f" @* W5 `& |( L* }8 ^3 V
你比較鐘意內射?
% M, u) g" {$ ?0 r+ S: [3 W' a' u2 n2 u% }6 z" j# D0 H
男人是很貪心的
0 H1 J7 ?, ~' }$ q: Z初時帶安全套,  z& L2 a, R; F3 v& o
之後不帶外射⋯⋯& F6 s/ t' S; N* I  U0 h
日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   
2 k2 J; l$ O9 @* S4 K2 R
" c4 Y0 h9 Z2 B! a& E) j3 G9 v# S2 G2 G/ m# w" d
喜歡日系少少,校服個類
' A  z; k. [7 ^) h' ~1 U% k2 R0 X5 D5 t! w+ _
我穿著校服不好看% a8 f2 E" g/ X8 P4 @' O
我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   / S# {6 ]4 U' x8 i
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
. n8 x1 @1 u; S/ U. |3 y3 c
. ^- w& g4 |' m! E+ A' H! L我每次穿上新衣裙,他特別興奮, E! M& v, t5 @0 z0 _# M0 R& ?" t$ y" F
會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   
0 k4 W- \" P/ ~3 Z' N- V. x& Q( H# G9 H

: W" H- f  h9 y7 x6 ^5 U我穿著校服不好看
2 g" J' c/ L1 p我穿著連身裙多
% l. p0 \* D; [7 ]7 s* ]0 c  s7 x: E1 O
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   ) Z& k9 J4 C7 U% r
  I9 T% H4 [- Y: T* ^

# l/ Y& R6 l- ]$ I% b& _! k' N  f但你有男友,應該都唔會幫到我含
1 t; s  R" Z: D  h% b6 N8 U  Q! i4 i2 T( g+ ?; M
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   & F: |' ^2 t  Z: a
" W+ _6 j" T: E4 E; [7 |* @
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   * h; E' N% a; v
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
4 v/ }, G" c  K4 Y  Q無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口