嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   # x8 C  C4 x$ y2 s5 }2 ?, N

. Y' p3 s1 @2 D# i4 {3 k) D6 g( d1 O! l! b2 ?2 q# z2 F1 b
我以前吞過,喉嚨不好受
& b- k5 W; V% x3 |睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

, H/ f/ {8 t. N1 F" Q" t- @$ d% \# ~) V( v+ _2 f5 |1 t* H8 i

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

/ Y% A2 w% D/ o% X$ o$ L9 u6 x# E# S

& E! S. W% |" u: Z1 ?! o# ?[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   ( \; }5 t; l/ E$ F6 F# a
  I/ k' p2 A4 Z/ J* g
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
8 a# T: l: U1 {( \/ i2 j9 G
: V" n; K# Q8 A1 W5 D! M, c不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   
% `. d8 W5 C# k8 W$ c睇到啲留言都硬晒
& |2 D+ z: ]& M0 A) r) q8 t/ ]7 p) _- b% Z( L% n! g% D! T5 S# i" |1 r
你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   ! g4 M  }/ i7 O5 b9 G4 r/ M. P
% x3 T! K* s! F8 A8 z! e2 D, e

V( S+ \1 o) J+ P  S不是太喜歡,在我口出
0 G& D: F. D8 V& P# g1 G" j! j你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   " o6 K  ~" [( Z8 @  B
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了
; o0 j. X% [& k3 z而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
0 T$ S- [: m0 G- [$ F
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

9 h& t) K& e# p5 H, R) N; w7 J- ]
1 E/ M# M' C! A5 n+ l" C# x, p. u, f

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   
. U# v0 s4 N6 U5 p3 |7 A3 n6 `& t: G2 ~/ c3 x- @# J/ ~

1 ?5 P' e& S  X$ g" ?) e+ x$ n9 N你喜歡什麼款打扮女生?
" j) ^" |6 e1 J4 I) [/ a
: w, Y" }: t, j) I3 H喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   
9 e6 Q% X  z+ ]: Q  y" B  J
+ f6 w0 Q1 C: m5 Y你比較鐘意內射?
/ P  Y5 @1 t8 u# K$ X) s1 h
; P; |( W$ ^5 s$ U
男人是很貪心的
1 Z! J. R" y# [* }初時帶安全套,% j6 @6 W) a% N6 d$ w/ y
之後不帶外射⋯⋯
" u5 \3 w' y, o/ O! \1 p+ {日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   
1 f, U! [) c* @$ t! b2 c7 ^' F! ?! A2 P+ p) V3 e" I1 `4 c

. i2 D( B, Y1 n6 n% h+ a+ w! A喜歡日系少少,校服個類
! r% ]5 I7 G# H9 D* j
& V8 z$ f' i! l我穿著校服不好看
: {$ W& f6 R4 i7 P: g* m# `5 \& L3 R6 G我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   ; ~4 C0 Q* `  ^0 F& e% l7 u
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
9 X3 P) f" ^- h8 h
. }4 s8 w8 I& B7 g& `- l* w, D  {
我每次穿上新衣裙,他特別興奮7 h3 h7 }+ F: g) g" D
會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   # n) ]# f5 e0 M3 n

: o2 H7 m. _# E4 T: X* P5 i$ A; Z$ b' J
我穿著校服不好看
8 I4 N. ?  C* }1 r; K: g1 r" R# V我穿著連身裙多
: L. ^8 b) y$ S! k% A  l* g! M0 s, q4 H
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   
8 {8 P; o6 s  Q& v4 l  g* k; N0 f+ R; S! M  h; \/ p

; F5 e, I  a5 x% g  N但你有男友,應該都唔會幫到我含
/ k" y; D8 R' ~( b' a+ G
, ^, E6 Q3 j- ?! A+ B3 Y- X我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   0 q7 A" S5 `1 M" ]9 P1 _$ \  w* y
; b8 M4 B  R/ {3 T) A! J9 ]係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   " o6 z  T; l5 w4 m' {5 X
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
# @" U, Z' f% \1 L# R- j
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口