嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
8 R! W& D5 ]3 W* P( J; _- z; q5 D* W5 ~* Z
" C( P* \: Z# [" b) Z5 p
我以前吞過,喉嚨不好受
- X/ _9 U! z+ L& K& [. r/ W' s
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

% U/ }7 w* l2 Z2 O6 E$ X

- c' @5 O; e  Z; O[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

: p. E) a$ G6 N! h9 P, u8 @: u: D- f% N6 o9 D* `+ {7 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   
$ y1 O  b( c' L6 F( |
8 b4 O4 y! m; ~  _& K+ c, R睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
3 j  J% U6 F4 C0 J8 `! v- E3 D

; e. u4 {" w  M" x不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   
) @9 v$ }" ?: j4 r  ]睇到啲留言都硬晒
' p; v* \' V0 {  W& K
$ f5 D* u* t; s; f+ S
你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   1 a: ~% s  Z* O: e0 v9 Q" \8 r

, W# p# U! ^7 s4 D% |% c' f# X
1 A' n/ x+ r) v% `: g不是太喜歡,在我口出
1 {7 K* a# F8 X* V$ F你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   % B$ H# L! ?% W# e$ C
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了
- w  x7 [! ]3 [而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
" A  L* ^- f, c$ ^6 \
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

; c& Q# u$ |4 Z1 v1 N7 _! c
$ ~% R9 Z8 w5 q+ s[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表     G2 j5 {# A3 O! _/ P

, z  S, X" J" W5 Z/ b6 W) b3 m; W$ \" o$ a3 k. m
你喜歡什麼款打扮女生?
# w: U  [; [3 Q+ g
, _4 d9 I2 z, T8 f9 H4 R喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   # D4 I( w# m& f3 m3 b
# J& O) ?, w4 f
你比較鐘意內射?
" ^* D8 U  c; C* F6 h+ \1 N% p
6 j. [( Q0 _; K6 M
男人是很貪心的
: R% M& A7 c$ A# U  `# b! A初時帶安全套,! M  J" T( Q+ ]4 _3 o
之後不帶外射⋯⋯, D" p$ R) _/ R7 _8 ~& |/ [+ d
日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   , ]- K9 t- R0 @4 r" W

& Y# y  x+ Z- }0 F1 }; J! M
% N8 u" K) |, g) ?喜歡日系少少,校服個類
/ R. s( T5 ?1 k' _& ]; Q0 N" M

' G/ F  H+ t7 T: M我穿著校服不好看
: M( w/ A& O- d) H+ {6 G8 w我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   6 ?  ^; b0 F9 d+ m" @, c, U
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
) X0 C# K/ z" A( l: p# U3 A' P2 v% A7 E7 Q3 B  o
我每次穿上新衣裙,他特別興奮
1 i) J9 R- `, t6 z* a) x, J8 U# x( U會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   % [0 e. S* o# T" d

& _0 t8 `, |( Q2 g" |9 o6 ]/ t2 e4 W0 \
我穿著校服不好看0 Y6 ]* w$ T% [1 e9 `
我穿著連身裙多
0 V* Q, c$ N* D: ?$ _) |  }1 O3 w- r) [
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   
$ K  m; N6 U& s& W+ f( t& X
1 x! _, U$ }/ h/ B
/ a$ F% K- w, i+ N但你有男友,應該都唔會幫到我含
: z' W" M' @2 Y3 Y# S
7 N3 E. t  g) c, Y
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   ; I1 f3 D6 Y- n% p3 u7 \* {
3 d+ E+ k6 _& h+ D/ u+ d& |
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   
  t# W& x) _9 n3 u+ D: t. P最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
% i2 b* E0 v/ X無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口