嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
6 L# p  D  D+ Z: h9 Y8 O3 O% i/ u7 H. Z1 L8 n
) z9 k& O  H7 J  o: T
我以前吞過,喉嚨不好受
9 p# W- c. v* D  y. I2 G- l7 E睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

9 Z" J* y8 {7 s  `0 ]; r
; y1 ], B( l" V8 _5 Q4 J

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

5 I; K* u2 m$ l+ C) J- p

6 l/ o9 Z, q) H7 h; p( i$ G& H[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   2 H9 T# i% ?9 A- `- b7 H

, p& c$ e  j+ S- x+ u睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
" y2 c4 C6 n' l/ w

5 s2 i  C, `" `: d不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   ) P( k) e5 |# c$ ?, c! z( [/ w
睇到啲留言都硬晒
; Y+ ]1 `) ^+ m( _$ v% H* U! D) B6 S
* y# t$ i; H! n. V5 I$ Q你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   0 f. h8 O  ~& Z' k
! S. C. V0 W& U/ b$ R9 B: d7 y
: ^  p9 E# j5 ]  M; S- p
不是太喜歡,在我口出
9 S, T0 S$ Z8 i2 X你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   - {5 h# b1 z' P% h& X7 p# F
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了, Q0 @3 K/ h4 `3 d- ]3 T/ B1 g) Q
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
) A0 @4 C% ?3 J9 p/ H) `( q
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

$ k9 \( }/ u7 q. x4 M9 j
2 \! ?. v( w/ I1 G# B

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   , ~, Z; f3 j( q/ Z1 J0 ]

# ^! `9 P3 D* t; f5 T
4 v3 O" j) U4 W% ?: m# J0 a你喜歡什麼款打扮女生?
# D0 O3 w; `! E1 |
7 t8 x0 Z8 w  W
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   
. s# |) p# O$ ^- _5 v* ]) _* e9 \& a) t: F5 V  c& A, U2 g3 N  \
你比較鐘意內射?
+ J7 ?; C4 |$ _
* f' K% Z0 O' ^; @0 c: `& ~6 d3 C0 X
男人是很貪心的
! k: t& s# `. }: A4 p( m初時帶安全套,
3 T1 e* P; o* w) |4 g5 e0 V6 h之後不帶外射⋯⋯
( i( P- P; U: w" l) Z日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   
, @% F! I9 c7 G
4 v7 `3 U6 q: |0 A- T( y
& w# B2 `6 c3 Q4 D0 ]喜歡日系少少,校服個類
* C6 S) v6 K; }$ Z  o
5 K+ j3 b+ Q5 ^  o5 i3 G! s2 E
我穿著校服不好看% O9 ?% e; W4 A1 ^  t( n
我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
, i8 r/ L& m8 Q5 A) l比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
6 @" b' Y' _! A" w0 X$ Q
9 i% j3 J8 o6 h$ E+ F; o我每次穿上新衣裙,他特別興奮% t  O: `1 K$ I/ Q
會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   
$ |5 X7 v8 j& T4 ~9 F7 \& P3 y2 k% m! q1 G6 R9 e6 l0 z" }
; R- ?9 w/ m# `' g+ K$ v4 E
我穿著校服不好看" }) O2 L( z9 {% H
我穿著連身裙多
+ i* A. C* l& j1 R

3 o3 r3 b; n- v" n2 B' k, s但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   : F3 A' @/ Z9 U5 P6 B% N
. v+ T; V2 @: T# R: h

5 B; a; @# `: T" N但你有男友,應該都唔會幫到我含
  q/ n5 ~6 T9 @( o4 z

0 D1 C; h5 d9 c! @8 Q  ]4 j* @- w我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
: E" F9 G9 a9 z) A+ }  k- B比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
0 ]" V8 y+ G# s0 ~9 W+ X8 r係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表     e1 I) U4 l5 N! {2 |
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
* n# Z0 n7 b. o無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口