嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
  z' x7 k: f% z$ k7 E% d% ?  |1 h( O2 Z

. m( [' F' n: f/ [我以前吞過,喉嚨不好受
$ v# |( @7 f9 L5 v! M& S
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

/ D- D4 p$ @* r% S* ^+ o7 |3 Q+ z) D/ B. E' {" L: x: @7 W

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

! i& W  m0 O+ o5 T5 H6 C, j1 I

4 p" h9 G7 H$ v# B/ z5 o[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   ( C. s4 f7 _. I1 p' N
. L% {, F- X4 }5 Z, c4 [' N6 S2 J
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
! w& P8 v3 |, p! @' v* k% X6 W" \" g6 j4 }, l; {8 @
不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   , p: Z+ g1 p! x( U7 S/ w% d
睇到啲留言都硬晒
( d0 `, e' M$ D; C% \  J' v$ T6 Q  ?* M  ^
你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   
$ e9 h- e# n! {' d" C$ N2 z/ H: D/ F3 D" C4 B

: A( X) U* w3 T  K( u不是太喜歡,在我口出
; A9 V) I, o+ c; G5 P1 ?你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   
& @! g8 [+ O3 M果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了
+ M& v0 }3 d9 U) }/ Q! N0 I% m8 p而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
3 Q' K# M2 e0 n2 @
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

% u2 s$ [7 i4 A+ Z9 f9 J

5 B' k# X9 `6 d1 o% z* P[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   
! d+ A+ y1 i1 H9 s1 a! `, D2 M$ Q; _- z" H

$ o/ ?: a& c' e- v7 X你喜歡什麼款打扮女生?
& a" M( Z5 b. {4 `1 Z% |  r) _4 P$ n& v, `- k6 @
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   6 S8 I  M; w3 d9 }7 L! T
0 T! p6 P4 E: f
你比較鐘意內射?
# {7 }7 ^; [; J: V% d. t0 k- y3 [

# `) A$ l! X* Y1 `男人是很貪心的
, T2 W6 X, X+ J5 l& j初時帶安全套,! U$ }* M0 o9 G* k! T9 o
之後不帶外射⋯⋯
% \# w1 t- ^4 z9 E' B, ^. E日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   
& o* F* ^' G8 E. a0 }0 |/ H& E/ V4 C5 P# h0 \* M; u- ~

. G9 U7 c! G. M* e- `喜歡日系少少,校服個類
' [( K5 O6 Y: x8 l% T
0 t, i( m' ^4 Z" j
我穿著校服不好看# V  w4 d. Z0 o9 Z6 Q8 {5 T
我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
8 e6 a& @- b+ B7 M# B; N4 m比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
+ ~" o' U7 H7 n7 @6 \$ R: A
- d4 r. V  q3 D+ W- J  A( ~# T8 m
我每次穿上新衣裙,他特別興奮0 C8 _* j% ~2 P0 \; J0 D6 ^8 I
會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   3 J- m. H+ V  `' }, }2 r

4 l% i" T* Y, u% A
/ k# D- i9 I8 I  i我穿著校服不好看
' u' V1 Q1 s# ~. U: Q* k! ~我穿著連身裙多
. I. d; h+ T4 N; R  U
: @% o6 I6 }# w+ `, v+ ~0 t但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   
( h$ O8 ]) u$ ~- I, l8 ]% @$ _
/ ^9 [" o/ `  A5 }
- ]. U6 U- `6 [但你有男友,應該都唔會幫到我含
! g" m5 e/ \* X
; \+ ^% D! G5 ^) ~+ {我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
. U. S6 A- Y* o3 l0 B2 b9 C8 `7 t7 L4 R比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
; @6 c) V$ G5 C
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   % C& E9 \9 E+ V' |. y4 c, V
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
! H' z4 V9 Z/ g( }, F- p; n- s0 }無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口