嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
  F% f, }4 E2 c  Q3 K( P, o! G2 ]& W- r
6 J# A3 [  t; Q
男人是很貪心的1 ?9 M2 f9 R9 `
初時帶安全套,
- g# _% A4 S0 D3 u之後不帶外射⋯⋯1 \7 k1 ?6 E8 ?
日子久了要內射
0 Y( O! q9 P4 J3 ?/ |
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   
; T* x- w! q4 W* m
2 Q& n5 H. N) B: U1 d$ \+ ^& i. t) x. c: Y, H# \
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
$ j3 B4 c; n" _1 B2 f: \
- V9 P# x- Y8 ~! H% e: t
正呀,我都好想試下

3 q% f3 s5 i( R4 I2 a6 E( ?, n$ I1 n) u8 t: B

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   ; Q5 o1 a. h4 s
, C9 K4 S0 n8 F$ a" `
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
( h6 j% \# j: r% O' i8 c' V: e3 o! B; ?: e; G
真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   9 V) @, O3 X' b. b* E. k
% Q8 J- }" K* B4 K5 o+ a
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
7 r; X- p; l/ }5 e: C7 u

# H3 y. R. a! }% Y7 f5 ^我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   1 k. l0 ~8 H3 M4 I8 ^4 g
$ K- _/ j7 ]1 W2 Y/ q
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
7 n( h6 A9 ~* h# t# x- \
- I6 W: U1 z. W* X
口中出,和內射
8 H. f; f: L" [" r4 `6 F我會喜歡內射多奌3 g. b. P8 l, S0 u0 A

% k; ?/ V. Z4 r我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
2 n( C( s- F5 {7 z! r  H. B之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   4 Q, k3 O7 |( d! z; [0 n
) N* L; G/ z  I" H

0 u5 a. v4 ^3 ~. h6 r' I$ {正呀,我都好想試下
1 F6 S4 v2 C" e. @0 e
, |, ]1 N) m/ e2 B2 W( Z. r2 v
男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別9 H. c& C1 l: V$ o/ q4 O# q
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯$ j- ~( n% e# X- c( ~
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
# l- I8 }$ }0 ]. |其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   & p* L0 f- _0 ~( C1 A

0 j, H4 T+ M2 [- {% n6 h
& C" S6 t1 ^5 ]6 ?* A5 G9 c如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
, j9 A& k. p  n* |

8 F; o1 z* _" J6 j# Z帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
" ?3 j0 K8 E4 C# r  T9 p" w" g
6 b/ g9 T2 s/ _- B9 J1 i# H3 c( e4 h& r6 Y0 H! f8 D$ F
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
- \% L2 o& W' n5 t& _都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
, Y0 ^/ X7 M# M* y  h; A$ x, v
% q& s) D$ Z8 s+ s
: g8 l8 x% W0 \  i& J' z4 n9 Z真的十分激烈
; Y; K  ]- @( H係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   , ~1 {% `1 J6 P7 a
( c+ y5 h7 `% |# K& O$ C0 S

, j$ ~6 z# ]8 R8 F) Z: Y+ l帶了套口交,我和他也不喜歡
- z; E# q( r+ {5 Z5 [( x係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖, E  D2 Q) Y! V3 n* B. x" t' a# j
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液/ Y2 y# ?5 p: N# ~3 ~, z! x
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   $ T- ^5 w  T7 J/ \
. X8 e! ?/ P9 j1 T

! C7 r! \6 A2 k$ z/ M# N0 B我只喜歡分泌的咸味
6 a( m; A. ?' I我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
7 u+ Y- s# @  J6 u# _" C2 |( L+ a8 l* u; |# B6 c. H% [& ^+ c; n, S& W
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
. M/ {1 }. p2 b8 _/ }1 k0 Z, u$ ^" @* G3 Q% j
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   ' m, l# ]9 c0 X; g9 v& f

4 g7 [4 U# F. T  ?& N/ p0 L係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
$ a% F3 x) P3 ?1 z/ N* f我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
7 Y4 ^. Y4 n7 o8 U; y! g, l) b所以我都唔太鐘意戴套含
; w  R. C( _- t* ]

$ `+ Y8 m4 m5 n9 I$ I# \喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
& Y7 @  Y4 f2 m3 C
: n' a4 t, v/ f我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
( P9 \, ~% t' e7 c, t; N# p
$ H3 p/ I) \! s8 x  Q: v
精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   ! n2 S9 {) Z  _, G+ ?
anybody love jb
9 W  Y1 x% [7 R* Q. n
. |' ?0 X4 I. A2 s3 N) ]. E! S
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
- x3 W4 W% A4 e; F5 a( r
6 u1 N" V  M' S我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
7 Q* l0 `2 V- d4 H* M
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   0 E! g2 G0 V- Q( f, |+ i1 q
: ^# k  G2 P+ _) Q: r( [1 _; c
9 C7 C6 L4 l8 q7 u4 r! K1 ^) K& K
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
! ~; J4 ~) c9 T& i0 _
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插