嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
7 c; B2 ?- |( M3 L" i6 f  m7 w0 e  j( q: A( Y5 o4 X/ e

8 e2 u4 J  B7 u/ S/ i男人是很貪心的  h+ L# a6 A$ L: l- g8 e  t
初時帶安全套,( |( y' V! H" v- k/ M3 Y, n
之後不帶外射⋯⋯* ~" K" r- T3 Y
日子久了要內射
, d/ C; {5 G6 o+ f3 O' S
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   ' m# W' S6 C) ~1 b
$ t$ }0 u* ^% |4 }8 ]7 N+ A9 `! g+ J$ i
3 D" t5 f3 B9 L9 F; o% o8 j6 I
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
5 u: G7 W) Y5 g+ I
5 J( K7 `  O% X* u+ U& C! H正呀,我都好想試下

; _- {6 Z" }6 T1 w4 l7 i* e+ I

# e0 A' T( _' f0 P2 m$ r[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   : Z5 i2 a6 r6 h( ?+ M
6 @5 U6 i% Y; v  Y* |
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
  q6 [& m  W( A& b- p) v
% Q7 L4 K( _) P! ]% ]真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   " R3 O- C! Y" N7 l9 r; t5 d' ^- f: q

1 b( j  M- q( t5 J. x無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
1 z1 S. g; Q* G

4 P5 P4 d# y% Q4 i我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   
# O3 z) J  @) o3 b1 Z5 V+ T
( J# H+ ]  z6 F' [3 ]都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
* a/ U  i8 ], p8 C$ U& g7 W
/ J6 y( i8 r) p# a% U口中出,和內射' a2 J6 [9 }+ u2 ?! ^
我會喜歡內射多奌
$ J9 n5 y, h/ i7 A6 k4 `7 B4 g2 O3 E% p2 W" X* S( K' W+ m+ l
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲" G6 k. e8 u! ]. [
之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   
( @, q) @" |- A# w
' U* R# a0 N9 s  A; t+ j6 i4 w1 X9 A+ W2 ?$ C1 X
正呀,我都好想試下
. n3 ?1 u7 g; h4 S9 h  w' d
0 w' E5 _9 V, k0 z4 q1 I1 k! X
男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別: M' q2 G: v4 b; q
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯* W/ O5 x" V; l7 `4 y! j
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
9 g1 P! Q% x: m8 Y" a+ B$ H其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
1 T' D$ Q& _5 a( q5 P7 A2 i4 M7 m0 b$ l% q6 u( r+ _
& z5 p" X& m2 Q! t
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
* Q" x8 z! {  P7 ?5 x3 w" g" c4 a4 k1 B3 A1 j
帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
  O, m$ W4 T; B  G" Y9 U
7 W1 s: F/ Y: t4 H! G
% i6 T4 W4 a9 S2 ~- U如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
7 a! ~5 V4 {( @5 H2 u2 L) L/ _
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
7 v, s- d3 V7 P, L
. u6 h% C8 Q. p3 r3 u' E: d2 c- g6 A+ N2 H* I
真的十分激烈
) Y. z5 d" j) ~  V0 _7 X係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   1 E* I2 I8 F! V( H7 P$ l

; H: ^% @1 b, l+ H/ r6 _( U0 _$ h% }" }1 `9 b: }" T
帶了套口交,我和他也不喜歡
( N' ]* k8 _* I$ Y. I! c係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖% D- |0 Z8 K6 S: ?
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液( s1 q' g8 u, Q& b9 r: c5 q* B( q
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   6 ?3 Y) E% J( E" ?) o

) B( v" v) D& o2 f+ L8 O/ `; @- O" g1 R$ }
我只喜歡分泌的咸味
4 S# m: c9 h3 x7 C
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
; v) P, H+ {8 Z* U5 O* r# z$ W5 K* u1 T6 [  s$ O
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
: P: x- I. P. r( h& ]% f6 }# Z" [! s

1 d8 h' l- v; @* n1 R相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   0 D  T; j9 F8 X/ t

. k2 |9 J' \4 y! A% S2 V係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖" @# V8 t6 J# `
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液- c: I; g) V& n* U
所以我都唔太鐘意戴套含
5 m5 w$ w8 a8 r# v/ @
' o! ]( `2 ~+ F* H喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
$ v( W! C& k1 w4 `+ H9 r/ O/ _# [1 g! D/ _
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
1 W* V0 \0 B, p- g
8 R. A$ u: P8 O! s
精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
) _( q0 O  s+ [2 U; k' aanybody love jb
0 u& ?* N& h. F$ S  {+ I- h% _' F. E9 k; `( f4 j& Z! g  |
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   5 L1 u2 c1 j* Q5 y7 y, t
4 m& g; h2 U" G$ O" ^3 g7 p) I
# Q+ G$ g$ J2 ?2 p6 X
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   0 R1 W1 c9 ~5 R. i/ O' m$ t
) z, j  B; a8 z' i$ z" D: w# |1 D

3 P2 L( s6 w; M( d相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
  \0 V9 `# O1 z5 p/ ?: q我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插