嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
# c& l( a9 W, I; g" s
) t5 D7 s' T* V- o
4 \5 F- I# w3 Z" y+ A男人是很貪心的$ |2 l6 j! }0 K( m& |
初時帶安全套,( Y0 s2 t  L& L& d+ i3 s
之後不帶外射⋯⋯
6 G, v" ^5 z& B6 x日子久了要內射
! K! l) q! t" Z4 g; S4 n$ c
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   8 z+ q* \0 ^" t" K8 K

9 X4 z$ Y, H! k( y- Q: ]* Q; C
( N" W1 \& p7 ~0 v# c$ ?  Q我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
. y/ q5 m0 y" B8 J+ T0 w
* h5 U0 ]! f$ J9 s$ O/ R; Q2 x2 Y0 E正呀,我都好想試下

3 C( |2 H  p( ?+ [8 s8 Z" r( W

+ D1 y7 ?3 C/ l: j$ I! J[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   
4 }' I  [' P# _+ y: s
5 l: y% F$ Z, ]/ K係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
! i. g' U4 L$ C& ]

/ M) b7 p/ Y' V! Z; o! R真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   - a# _3 D5 P2 E' G' C, G  i1 K
) {6 F. B: a: k* D
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
% A. v, C1 f6 _" K! f) H* t

2 b2 M4 _% m: Y' v我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   9 Y6 m3 f5 C" ~. N$ u# F
6 }( I4 b! Q  {. Q& P) F
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
0 B5 Z& K) ~' }8 _
( n+ k2 L% k+ J" ?  S! j口中出,和內射) N. y: l  {9 x- ?* E( c6 s
我會喜歡內射多奌
. ?7 R3 y6 W- r6 B" u% L1 S' O2 Q6 r. {; l  ?% _$ ?8 H
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
% g9 M' p9 N9 t* _  X( a之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   & a3 O9 D3 f) a$ E5 Y" q0 Y# }+ t0 e

6 t1 e2 E/ D% o( G2 q2 w, s( \5 @( M) Z) T8 j( j8 w/ }5 `
正呀,我都好想試下
8 B4 Q: J3 P9 y$ O' M( O
. E8 D( W. Y: [6 i男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別
2 T6 [6 M) V% f$ h興奮,我通常不脫內褲⋯⋯( [1 f8 e2 g5 x3 d+ ~! g( L
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插' ]" W3 x3 b& s9 y% D3 o) m$ u
其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   + c+ R( C6 ~! Q* O1 d! J2 d

3 M5 D/ W2 N' x! }& j5 p& Z
$ u! m3 X. l( s+ M+ D如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
7 w" g! H0 n0 j+ _
# _* x& l1 g" G帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   + ~6 z5 u& ~- y4 ?( I
1 y5 h) V# X- g# h

: d" @) f+ Z' w" [如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
" t/ S2 H# Y: c: W
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   0 J. }3 U/ G/ U+ d2 E" Z

7 B2 A3 A( X6 n1 R6 W- }6 T- q0 j! @6 p
真的十分激烈
) u% ]3 K) @; R) X係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   
: C) u6 z2 B% y
' O. F; {2 `$ G/ S4 G
9 }- h/ N( T7 m" n帶了套口交,我和他也不喜歡
# ^/ j8 k7 R% \- F! y係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖9 S5 D, I" Q5 G
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
0 u' n4 ^/ A9 D& E& a0 M% t& \% `* p所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   2 i5 l/ h2 ?: U% s# P: C
7 T7 F! H7 @* o4 L" f6 T$ G
2 A' ^2 C4 I5 O* `
我只喜歡分泌的咸味
2 b9 J/ |& F2 y我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
9 S2 {; P- o" f, r! d5 {/ R7 Y
( G& O9 B# G7 W. I. G1 t係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
4 f, D3 E& E2 d! m3 v: b( j

5 u. k# C% D2 f# F% i相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   
* j" m4 [, {0 H* @6 V& \) S8 [6 j2 Y, ?9 O- B8 u; p
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
5 m% h! }7 _6 e7 W. ?% A我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
6 L; H( E2 ~9 N7 i所以我都唔太鐘意戴套含
: X. y4 ?+ m8 ]! y9 ~7 p9 q
1 W0 W  W4 {" K* t! l. a喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   - F* L9 n, Z# V& _! K

6 t; w. @4 h: u" {我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
" K; ^" l( |- L

0 G; H; O3 G" g* a/ J& }* G' N精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
& t+ e  s' w3 L: panybody love jb
  S5 N2 k+ x+ Q
$ K4 @5 U4 g& |口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   " U, c- F" {! z1 K, l" P
! e" z0 {# C2 @1 T( Y6 h
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
' a0 q3 t& d* G# \聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   ) [% F! b. |. e) n9 W. u& t1 A7 A
- D% j# c9 g- A7 E) y5 x$ w0 Z7 J- f
0 A4 ~3 r9 x) `1 q8 U2 k. K
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
% e6 ~) M4 O/ Y" ]& A0 j我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插