嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
3 R# I% ~5 N4 f
  g3 t& V. r+ w( q% F# [1 p: o1 p* b' v2 v% B
男人是很貪心的
, p9 f. k( q7 X: k& P# z初時帶安全套,0 ^. V0 L* i7 [9 }3 R
之後不帶外射⋯⋯
5 i. E2 p5 Q$ K% I. ^日子久了要內射
% z- H" l9 |6 u/ S# i都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   
5 B2 u( E; }" H7 C" K
) S, Q3 D! N! Y, T1 D5 @
) r/ l$ Q$ A* i8 U6 X. x我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
9 m0 v- D8 @  T0 M0 y" x. N5 ]! k
正呀,我都好想試下

+ E+ F6 h& w9 g# \% Y% R/ @8 w; N. d# @9 Y- Z  g: L  G

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   + t* W9 {( b: M* L9 v% c' ~! j
" y) x0 T, R! s( G6 G
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
9 j+ }7 \& L3 R. |0 K1 y- E' C$ _

3 A3 O. m3 X. `0 W2 T* Y' C1 H" E真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   ) R  E! x* K9 X' S1 y5 U) R0 p/ G

- P: }$ y! @' g0 J3 c% y無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
+ x" b0 M8 W+ \! r# n. @3 o* F$ y/ p
我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   8 }' f8 b( Z# }. n8 n
& |% F$ @. o& s$ N( B
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
% Q& D% [: c5 B: E0 W, M8 S5 y
; z" @) O. \$ S
口中出,和內射
0 [* j$ K9 O0 Z/ u" _3 k我會喜歡內射多奌
" {' A# w. ^4 }* F
3 I, x( z) O% [1 J4 u% m我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲1 m& c4 V- _. t- T. o( _4 V- n0 }
之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   ) i, T9 _, j+ u: O: T- T
$ d/ W" k8 A+ ?2 v% i7 u- R+ v
8 f+ P( a" o4 T% }/ Q2 A
正呀,我都好想試下
0 V- k/ X; _+ @: n

$ j: Z! y2 N7 d0 f! F& z7 n男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別
7 O+ J. p( ^0 |) S1 z5 d* E( F- Y* h興奮,我通常不脫內褲⋯⋯& |! `; U9 c, _( P! r+ l
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插1 B# k6 z* F5 j4 J1 z: E
其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   + E5 z) o- F6 ~: \
% l: O" Z" c7 L1 I) P8 j
$ k3 B9 R! b- s, i7 [; V
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
3 X: V( ^* a2 l0 ^. S/ c& S5 N; z
: b2 h: ?$ r+ c: s
帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   . s  o. P* Z; D8 X4 M5 {

6 E. n! _  B, B/ \9 J9 t
& {! N" w- Q0 {如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
& n0 Z$ k& o* B3 w5 {7 E都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
  O8 g9 i2 Q. G/ X! V5 J# f# K. r) u
7 B6 K% s6 g2 c% ^) `9 R" T( V
真的十分激烈
. O% n7 l6 [! z/ o1 o' ^, W( D係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   ' h- D, q5 }- ?4 W
5 b' h, I! K2 c. I5 W) a
7 S% t& C( S6 T0 x! |: d# v3 u
帶了套口交,我和他也不喜歡
& r) \7 j3 X% ?  K6 a( ?# I
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
, T% A/ y% ^* s/ S! @我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液3 z  z3 ^4 `9 v( c: R# i
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   
- {% ~( U, A6 T3 ~  |( J2 w  L2 T. E  L
  v, I# V6 ~. y' W# K
$ S& R; q. ~. T* B; y我只喜歡分泌的咸味
: l( g# P4 U2 P
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
% V: P# B. E6 P( R4 R9 O  o$ m3 a) H8 r9 L% g) e
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
6 k/ f9 u: D/ v3 F
& C; l2 w7 n" j# X$ X
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   
8 }' j' [) X. K( ^6 n  A+ U+ Z
) i/ p& v: o8 T, t係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
; R, }2 q4 J, h$ X  V我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
+ u1 o- G( {$ v3 f所以我都唔太鐘意戴套含
. |7 s0 @' q" I/ y8 v6 u7 F
( d5 q# J/ s" q
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
) x  K8 E& S0 X8 u- |5 }9 v6 }# n( [+ n, z
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
; P1 u+ X. r+ H! b; i

. u6 ~' g; ^( z2 n精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
  ]4 f: N+ n5 n; }  O+ b" ~9 }. Oanybody love jb
9 q$ c- Z5 N% v- N' L# z
" o" d8 B" J' h口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
  \& q' c7 L; _/ {
" N8 o9 D  y$ H: X+ U我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
, o- G+ @& Y' d9 Z+ s聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   . T5 i8 Y/ Q' |  h0 i5 v; s
( M% v. N$ ~. n6 B

; K7 Y9 d) |% z( C) G5 Q相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
+ ^3 X3 Y& R* C% G" t
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插