嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   ' X6 \6 m5 k3 e/ S
( X% H' G8 |) s

; g: E- v% ?: s, }男人是很貪心的0 D; `' y% f* X6 J5 V$ w
初時帶安全套,
! ]/ b) o' w: z; V. k之後不帶外射⋯⋯
8 E4 C0 e  s% p' X8 |* w日子久了要內射
5 h) g1 b( Q; U  F' D# {都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   ; Z$ j3 k) d1 y' O

7 u, j6 k7 |7 Y$ i
3 n6 f5 X) l( ~$ b/ ]; @0 A我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
* b# ~9 s: G- C2 @# A; \* y2 g0 b5 D& v0 D. d1 s5 ?4 v2 }" m+ c0 X- V
正呀,我都好想試下

6 l4 f/ n9 [# r: _/ E' x# Q# u) b3 |9 X: s% H

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   & O! {2 B; B2 W9 j
% V/ ^8 {  n5 F
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
. d  f/ H( ~# a/ I5 }% ?
4 y9 I7 o5 ^* b6 }4 h8 `' z
真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   6 v' L0 K( V% `# ^, V" C! B
- y3 q$ r; i# _2 V
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
: g. K2 Y; [6 f; K0 \) S
1 a$ ^' I" C% K我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   & Y  E8 Z# O; m7 k8 W2 _
; w: R# A. O$ D
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
# S: V! U$ C9 K2 K, m

( N1 j: s' k( [  z; P% q& F口中出,和內射
+ W( e% L, S- E2 d  ]我會喜歡內射多奌1 X1 i# d" F& g! K6 u+ j) h# ^
8 s3 }( P  j1 W, c* H( `8 ?# G6 m
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
' A3 i4 U6 n) q之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   6 b2 e+ S, M4 E" A$ t% O+ _
1 s( ~9 o- ]* D

2 [! t; E7 i+ Z) n% ^正呀,我都好想試下
3 B( m1 W: q% m3 G

, S5 l3 q7 q: d男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別  M5 p# P1 x1 v+ G7 P# l! I
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯2 S/ Y" }7 i7 e2 e+ w6 v
他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插# w+ l' A+ w2 @2 Q& i" K' z$ `1 f
其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
0 a! ~0 n7 D0 ?7 ~2 ^
4 Z- U8 ~; p+ o  W" b/ A8 B3 Z1 [* {/ ~2 k9 V; f  j
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
" Q- k* X( i2 q, z- D! ^
" ~  v$ P# u3 c( {6 r+ i3 ~  ?帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   % L* ^3 x4 i  D% Z$ A+ c& r5 ~

1 A8 `4 o$ n+ q* z3 i) k+ l8 f+ a  F! H3 R! q8 V- r6 i+ D! Y# o: ?+ X
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
: X  b0 ?7 C6 m3 k/ T( x8 S都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   1 Y+ g" `( t$ j" @5 c

! k5 c$ f% X, J; x  Y0 Q
( E" a5 Z$ P$ n: z真的十分激烈
/ r- K% k1 |  O; C% L
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   
7 R2 ~8 P) h( d+ @# m9 T: d/ d: T
. s  u  F. z5 B
帶了套口交,我和他也不喜歡
0 ?* y) d- v1 i  M$ ?  L; W- R2 s1 p係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖- {) |- _9 L2 N" _* U; C$ b
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液" C( _' x1 J8 u" P  m: q2 `
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   ( ^$ a, [1 M- f. ?

# @0 ^' X1 o# }6 t' N) U" G  T; O3 N0 y+ Z) Z4 z
我只喜歡分泌的咸味
. z' g2 C8 M7 B+ D我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
) i! f% H- F7 ^" b; a2 }4 _  H  h+ [" e! s3 X
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
: W. h8 y4 j; [& }4 c9 `) @

2 l- l- i, q5 g5 f$ P相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   1 V' q; U9 _+ v2 d8 z7 Z/ o& T

" }/ o0 i% D/ v' |係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
/ t1 K, C/ q0 b* g  ^; H我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
9 C" R0 o; s. V. M所以我都唔太鐘意戴套含
6 q4 n% E3 S( C* v- t
  k+ ]9 @" O3 {, g喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表     r1 N7 ^8 n# W- k& u

h4 }! G* \! @8 U- a! ]我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
: a. u3 T7 h: g8 B6 E9 Y1 e. W& L6 Z2 g  y9 a1 [" d2 D( ?2 N
精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
2 V, ?- G, v; K" T4 p: Canybody love jb
2 l( j% p+ [2 t2 F3 h  P

$ @% X: S+ L* ], J+ O" [0 s9 C口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   , E0 u( A- w! q- l" `5 k  m

# U5 N! _" n' L% ]$ W我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
0 i' I# @9 j. f6 |
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   
# Y: s5 X+ I: D: G6 y3 S8 N6 C+ R8 z6 u- U: M6 o8 U
* l6 H9 G1 U& |/ `2 h" l9 s* ~
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
8 B9 C+ K* X# q5 X" Q
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插