嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
$ }6 c, T/ U. C7 `, \  W, R
: i$ }  H# N& W7 c. v
6 u7 k$ Y; h% j( l7 b( y男人是很貪心的
3 ?& l3 V1 C' W8 s1 J, n! K) G$ [( W初時帶安全套,' I2 `8 K/ _+ r2 x
之後不帶外射⋯⋯- F* R! [/ O2 r* n' g" V8 c% M6 `
日子久了要內射
5 i+ H  ~8 E$ r% Y3 {- Y% u( Y, V# s/ n都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   $ m; W9 @- Q3 [# X3 ~: ^
5 `9 Q3 A0 Q+ [% v1 q1 [" j' J
0 ~' u1 y2 ]4 W3 N. M) m
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
1 l, @5 g  s  [) A- C$ l

& F5 _6 E( U; Q4 B1 _6 ^+ |正呀,我都好想試下

* ^& l$ d( f, a, j

- f9 C/ D/ ^3 _[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   
1 ^! d/ O8 Y$ D, x# v5 j0 O! s  k( }, O; r
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
' S) Y4 `- q0 j6 ]9 u& ~: t; J
, L. a) R% Z% d& }2 s) n真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   
0 g" w1 \7 s8 l- P9 y5 k+ \7 B0 ~2 ?, V- _
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
$ ]1 X" Q& D4 F
' `9 V: G. Z, D  o- d/ x  k我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   ! n  |3 L. ~- [2 F. S! m( p
& _  @) |5 W3 A) c
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
, M: p5 J$ K# V5 Q
8 {$ i+ O1 \  O" m) v
口中出,和內射7 i' J# ~$ K! A6 g2 Z+ z! Y
我會喜歡內射多奌6 l  k. Q* M* x% g4 R9 S& Q

1 j- A" e5 ~$ l/ _0 z: z我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
! ~, D- x+ F- b8 F5 G! r2 ~之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   
& f8 G; n- B: n) l9 |$ b$ F# D" c# |* E

0 Y! e) k( E2 l8 b# ?正呀,我都好想試下
+ [6 J1 u4 j* y4 C2 s. q" J
1 I- ]4 z/ c  M) N9 b; z男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別
3 T5 F0 V3 I+ L: M興奮,我通常不脫內褲⋯⋯
, q8 U) ]- v1 Q他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
5 z' e0 V7 j0 m1 I" q, b  S: a9 ?其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   5 H# c* d& U% G% W/ K8 r: R/ O

6 Y) n( ?' h8 B
8 ^( C7 C# _0 e2 G2 G3 q' m如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
1 U' n3 `) q3 |3 a, ^9 k1 L/ a5 g* e. e! v
帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   % ~! V( m4 S& q

/ t$ [5 G0 z4 q8 D, i. D7 i- s: b& ?; j- t) J- c
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
! m5 ?' C' ^+ O* w  l4 w. |
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
( m. M9 T2 y' e( K
) O' ?# c( d$ B6 h$ E% U- b
% f# @! h2 f2 C) \+ O真的十分激烈
" I1 ?! U1 G, u7 A
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   
( p0 `1 a5 T$ ~' r$ P$ q8 P, J1 l6 M

3 f( ?) W* ]; @' ^帶了套口交,我和他也不喜歡
( E% i  a; _& u! n  r5 y) h係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
1 {4 W3 |  K/ ]1 l! d6 i) n. r我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液- B1 D9 W! h: l1 z
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   
+ Z5 m" U, ~! S4 ]& r
; r# N, d' T' m: V' |. E# i1 h0 ]2 t( i! {
我只喜歡分泌的咸味
  T# s% `; a1 R' m% I% M3 I' T我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
3 U5 t0 L3 j$ k3 i$ s. P
1 I2 |4 U2 I' M) z0 K係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
# {8 {7 u( L& e' L$ _& q4 N
; y$ M& }& A" F% ]& H相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   
) Y& g0 I, w/ a
! t& j+ h9 [9 C9 I/ i( H8 T係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖- Q7 p6 z# g$ k, r
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
! W9 G/ S$ \! S所以我都唔太鐘意戴套含
( H- i: O' ~& D1 n7 V. p1 ^7 A) r9 h* a
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
9 q! d5 F6 }7 Z! ^! ^, R# f
2 N$ n- l' H9 X3 k; Z我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
$ }$ g! F8 e/ V; B6 U

* p& {( ^) u9 S/ k9 {精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   9 Y, M6 P% \8 t' U
anybody love jb
+ k  t9 z! ?4 y6 N9 M# S& j, u

8 V# t* S1 |( N' z口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
8 ^+ k8 i. I3 V: d& O% \; m
, a4 e2 x* |: \6 v我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
  s" y8 h  W2 u& B7 V4 ?3 C
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   
/ g& F1 C/ ?7 {% \2 y- k/ c
1 R+ m/ k- M: d7 }! P3 l8 ^* ~# P
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
/ H5 j+ a" N2 b! N6 b# D
我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插