嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   # \+ g2 m8 j+ |/ S! N2 |0 u
真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
8 x6 `' U9 j$ P
  ]" \( J0 ^" i3 R5 T/ ~我會對我喜歡的男人,服務他* W) T2 \2 g/ J; ]3 j* i: R3 `
看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   : F) V' H- B% ^' \1 p+ g! u4 l+ ]
真係好想俾你地含
/ N" {( x" }2 I  ], Z

/ E! T* Z5 d1 g. h我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆5 F2 v. y+ C2 i, w! L
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
( C, _' ]8 f: |( R2 C3 T2 |/ K1 [% `: K$ h- q

1 Y4 d$ Y3 N& P3 s) M, J. e我喜歡含硬硬的JJ
2 u5 Z# l7 ]! F# H1 N! Z! ?, v( C; t
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
' `! ~1 W; J3 N  W; P2 X5 k' F( Y- l7 m7 O/ b/ L/ B+ \
5 F7 o" K/ {' C/ {
% o1 @' a6 G: V0 @他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

8 [& [. U4 T  E& x- \  }# T6 U
6 x) H  s; l$ u3 P, q  M; o[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
+ Q* q+ M! j1 ]5 @2 u; U/ d- _0 z好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
" ?6 S* Z# [, Y  s8 G$ i0 W( S
6 i4 J% P; u6 v8 F! k: B
我未試過同時和兩個男人在床上
6 L/ P$ p% B6 P# r4 p我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
3 J. C& r4 _7 d9 y5 z4 c' h所以要讓佢自己來插啊~
- t6 j, [* ?9 e4 a" ]0 x8 w0 t5 \7 |4 T
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮5 g6 h/ j) U( l1 m8 ^5 ?7 g' a. F/ o
所以要打扮一吓、
) ^% n1 x6 [3 z9 p# M/ H更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
* i, }& }; e# F: u; d/ E5 H" c好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
5 r7 Z2 g! i# p5 [/ L4 o$ I. l$ ]8 J# `* y- M
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   7 }: D5 x6 o: k: g! @2 V8 t
, X7 _' }, A1 c# `
6 }! @# ]# _. o# Q, N
! T2 e; N$ G1 g3 o8 P
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交, T- E! I( [7 [' n% k% _5 x
  D7 |) B8 n- X, f, u' y: n
V7:ckc444

好想比人含呀& j/ M6 L& t3 [. n( e
聽到咁多cd朋友意見同技術" p( U7 i, y0 e% l8 u
諗到都硬~/ F! U! Y' c8 h% ]) A8 n% i6 e
WeChat OrochiDick

含我
, {3 W' E# w' n" W" c; P1 O' j, h% v
Daweie7

未試過同CD
% y5 I4 B) p9 Y* B8 g唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
& a; m+ u7 c1 Q" h未試過同CD& `" A3 l5 x; y1 v0 [) i9 g) _" \" Z
唔知感覺係點🧐
3 d2 |8 P  g6 n* Y  Z$ p
2 v$ G2 U2 K0 c$ ^* R% t% HCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
0 J. W' a7 z1 e6 l  {我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
% X6 u' d9 t5 Q9 ~
- A2 Q# q, l# I8 ?- G  i
我也是喜歡含( C: c% `' s8 z9 K
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好