嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
6 D5 h4 p$ ?% R# P  X' G真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
) \) Q! k0 d/ m" A- ^  w  _0 n3 i+ t. S# D6 P
我會對我喜歡的男人,服務他- g+ _- _7 F+ U' t
看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
8 h) H5 I& p* }7 c$ r5 K  x( a真係好想俾你地含
: O+ n$ Y/ f- b! f0 j7 H
: R  c9 w  |: N/ b" f- P我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆1 j, `9 W* v+ G* d* a
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
/ k% H# Y7 B5 c& v2 I/ ]+ L+ d
# F* \% C4 J8 P% m( i# l& g+ P% o/ Q4 _0 F
我喜歡含硬硬的JJ
8 W" I3 O1 ]& m9 @  Y6 m; z
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   # l3 s0 b. O' e/ F' L
, P* k4 `9 e& M" X/ c
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
4 Z4 R1 L" u; m7 W
& e/ g  \" u- |4 q; }: C' |他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

6 K2 s5 j( `0 G" H+ i* E( J
# A9 @1 |1 J3 H

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   * P1 O: o# B) t2 P& b; S0 h  ]+ H( U
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
# ?, J4 R% s1 s0 a  ~
2 @3 }# O5 U* O/ m
我未試過同時和兩個男人在床上
+ e9 }# a8 G0 Y, R7 ?0 J+ g: x: q/ o我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
( @9 x2 I  u" q, P* E所以要讓佢自己來插啊~
, C, }7 V; Q6 V- a% c* P0 D
5 ?, Q% j# I  s! L" q當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮" Q* j  \2 ~. C. i; ~% x3 A
所以要打扮一吓、
- \# J$ x# R4 t* c0 F; i更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
! c5 [0 a8 Y5 o1 [- L好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
/ E4 W& d. G) B% B4 W6 j5 q
0 V& R9 ?% K$ H7 @/ h$ d
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
0 D2 ?7 a7 H; |( h, {- Y1 e* {
9 s2 j  t% u7 Y當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
7 ^# i* q  t: N1 d
4 N4 j4 _4 M: X+ ~. _! S( |
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交0 J& C, G* G& M2 e1 X

& Q7 }' ^7 K. t  s8 K( dV7:ckc444

好想比人含呀1 K& U% b& ^7 R# h# h  f3 N
聽到咁多cd朋友意見同技術
3 Q% X$ i/ h! S4 K* e- h2 ?諗到都硬~9 _+ j' Q* h9 u6 @) w
WeChat OrochiDick

含我6 m! f7 B. E; m! b

3 o% x  B) R0 ~: U. dDaweie7

未試過同CD" m2 V* H- ^& e, m4 ?0 t
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   ) E$ R7 r8 s5 A) }2 \) A6 d; u+ c
未試過同CD9 d8 F' P: b+ s
唔知感覺係點🧐
( F* o$ S8 r2 n, w3 v" D
' w6 v% a) j9 w4 M! j- `/ z0 O# U) d' M
Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
- D% `9 {5 X% z+ c  {我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
9 t. Q- `" d: ]7 o& T
- \9 v: N8 R* ?* D
我也是喜歡含* h/ b2 F' b7 o" U9 Z4 v- K
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好