嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   ) Y  @* N3 b" z3 ]6 p
真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
9 F7 p' A( g& s* ~' H  N

7 R- E( K5 M  B4 R! w$ A我會對我喜歡的男人,服務他
2 ^3 v) \4 `* k) O) C看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   * O$ M6 z3 E# n
真係好想俾你地含
; Y5 I: L6 ?4 T5 d/ }

0 X3 Q3 s9 R, x我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆+ f+ T) A- D6 r0 e% @& H$ H/ C" w' W/ \
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
. n( T$ K1 t- W7 p+ Y
% d( n# [% O4 b4 \0 [( w: N
$ r5 v4 |: s  H我喜歡含硬硬的JJ
' z  _. d9 g# E# g  @! P/ @
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
. `/ P1 }+ P: g+ p4 V) o. S* ?4 h# f% \3 U2 i, z  q6 N# \* O( Y
! s  ?* t1 l' F2 k8 Y4 q* {- f7 N4 N) Y- k  V" T/ A
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

+ T# c1 V' n% m0 C* t1 w" t, g

3 Q; Y! u) o9 g# U[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   # ~! D  \3 R# `- @0 j% y8 n% i
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
; O/ I; E. t2 I; W+ h* ~
) F! e4 f2 Z2 I5 }: B我未試過同時和兩個男人在床上
8 q, P5 U5 s1 q' n我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
' ^& r+ f  W; Z0 j4 m所以要讓佢自己來插啊~
3 u- i% ~& S: J- \& |7 }' m: @6 Y" e
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮7 ]# _* k( ^) A/ Z& F4 U
所以要打扮一吓、
2 c/ @7 z0 D. C( T+ R3 k- d" J更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   ' U/ C: _7 S1 t
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
# _; M! B4 Q& Y& Y& X# M

$ u4 }$ X( X# R. C# m) x: u我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
' }5 ?$ P' y, z1 Y/ F1 H# ?3 d1 S5 m& C2 F1 f
7 _$ N( Q. t* H$ t

) O3 X- T0 @; n# X& v5 z6 E/ J我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交, }: z  a( c- z4 F) u
, u$ \/ q9 n: S! S
V7:ckc444

好想比人含呀6 S, M1 l' Z5 j, i& E
聽到咁多cd朋友意見同技術
& O2 x) A6 v& l  |( k2 ~! d諗到都硬~4 d6 P5 H9 K4 v; b
WeChat OrochiDick

含我
, y* X# R" R) [/ |. f3 B& Z: A: x6 u6 a) b
Daweie7

未試過同CD1 ~$ L2 X: z. Z- R$ K
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表     v6 S6 G& \2 ~2 ^& x' F/ q0 l8 o
未試過同CD
2 N0 r3 ^+ v/ q7 A唔知感覺係點🧐
2 j" X4 l7 k9 j& j( t- F2 w5 _' M3 j( {% i- E
Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
7 F! A) q- f9 j) e我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
& _8 B) T9 m! [9 l5 }; k
0 E. h8 c; q; \. b5 ]9 a& q我也是喜歡含
! E! U5 ]0 h) @3 I! B# K  |7 e含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好