嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
& `2 _- X0 x6 {真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
  ?9 Y+ K5 [! S( G/ T6 t6 K+ G
& F% r6 b7 q8 |9 j0 L
我會對我喜歡的男人,服務他
  k4 O, n' g  i4 ?4 Y看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
7 z. Z. Z0 E/ _: Y真係好想俾你地含
6 z3 ^$ h7 ]: |; F- ~2 v
1 `6 d3 K" }) C7 A% m* A
我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆
( x9 i" a! s  c" L也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   8 e1 v& B, j1 O) R  @8 I* b
8 g7 F  \# s$ b
8 u. W' E" ~& T
我喜歡含硬硬的JJ
2 b. a6 d/ u. f0 A) |0 G
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
+ k9 z/ M9 w3 c4 o% ~; _% }1 ?* `0 Q0 |$ q" q
* C, W+ C) Y/ U  |( j5 i8 S: G3 Q
2 n# F+ m& g$ ]  A他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

7 I# w$ c& @7 }7 d: V+ Y$ A! h

- [: D9 f7 z, f9 h3 P1 H! d[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
5 u' K# I. W& }% H1 x# X3 F8 h好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
# `( D% ]) S1 F9 B
& h! c% T9 z& C0 Q; ~1 h% D- k6 ]我未試過同時和兩個男人在床上
  v7 {- y7 y) c* k我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
" n! B& m- O! k1 L3 x+ A0 ^  |! ~所以要讓佢自己來插啊~
2 b" C3 b- k3 Z0 W
" ]1 {- C& ~; j: l4 g- ~
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮
4 x6 ?+ L1 |; ~- P所以要打扮一吓、
. V1 {( m/ h  b( e( L% a更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   & Y- A* _7 X8 L- h
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
$ j9 O% i* A9 b0 C2 i3 L
7 q+ E) _5 N5 O5 G6 w- z* r1 e6 X
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   + J( K' V. c9 R/ J. b/ C' u( H- g% W0 }: j
7 V0 D" \9 U$ U% Q  P; T: g  |: L
" e+ W: Q$ t, i. _' J
1 W  ^0 D7 ]* F% @2 y. |# n% R6 g我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交3 @# o: L" Y" f* x2 d5 S# d

3 q, @" I3 ]' p; M. R  ~" mV7:ckc444

好想比人含呀
, `& S: T9 F' p9 {% w聽到咁多cd朋友意見同技術! H7 M7 E- k2 ~) B, Z$ Y
諗到都硬~
. y4 @; g/ `; \, `WeChat OrochiDick

含我2 [3 A, m- Y! G7 k/ n0 H

2 l" \, _% l8 [; T6 |5 Z6 oDaweie7

未試過同CD
  i  s, P! o8 v! i3 y9 b" ^唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   : w: l. }: L; @8 f
未試過同CD
% n4 Y/ {5 b$ }6 j9 x9 j唔知感覺係點🧐
% M; I+ S& k# j$ |" C

, x5 t2 ]* Z+ uCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
# W, A/ i# q( ~3 T  k我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
, x" Z3 ^# C5 ^  L4 c7 b# {+ R( t6 j
我也是喜歡含
0 T; S$ g! Y: w% t/ }2 ~/ n% A含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好