嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
, \) e1 P7 H  Y, h6 O真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
7 [! B' i7 E1 z/ s7 _9 p
' R# t1 V6 J; Y! s" v我會對我喜歡的男人,服務他$ F- U, M  \! `
看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   ! ?# `3 z, ?- ^& c  {
真係好想俾你地含
, I1 u  @2 M( Z# c8 Y, k2 N. W1 Y- A/ D9 ]% P: c. S2 O
我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆) S2 z4 g! x9 r5 o, c! ~* f# B
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   1 Q# ~$ {9 X! h$ n
! S) P) }; m: X) T6 P

& W2 B1 l' i# A) E, B2 P" V我喜歡含硬硬的JJ
9 f6 N! \  k5 h, M2 v" L7 {
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
! o% M3 n1 f% x+ x3 r
* A% R0 m, y% H當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
" P2 V$ A8 D: d% }) L; u+ V( }, j8 R  L1 `0 R/ ^0 j9 Y9 W( \6 O
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

2 N7 ~$ D, f. L5 q3 X- Q7 R6 Z. O2 g3 b+ U. k, M

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
) `% H( \! {5 K好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
9 y, ]5 Z% t- `( V0 L
+ O2 q0 @/ p+ \5 V/ i. F4 y
我未試過同時和兩個男人在床上, ~- ], W* B0 q: o1 |6 J
我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
8 |% D9 l4 W7 a- W! Z- h所以要讓佢自己來插啊~
+ R0 |8 }+ t% z+ \) A
; Q2 l4 Z6 \( |9 }* \當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮6 v$ ^. c  F' g0 T
所以要打扮一吓、2 l, z7 D" c) W( W3 {6 P
更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   # P( t  k2 T4 g. d
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
! ~; q5 i/ F! u* R$ Q- [2 C$ s' ]1 y& }# l2 t. m# j/ \; B* T
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
8 ^% D# v' B/ N8 K- k2 O4 J
* I' [/ T  x" U. c" ^. j$ m當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
, o7 |, w* B$ n& ?  G6 V
! E# z7 T/ @6 F  t
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交  R3 u# C1 s; m& A, S. E4 r

- [: D1 k3 ]% f2 K' }8 d$ N5 BV7:ckc444

好想比人含呀
5 p! T" a2 _- K1 v  M  F聽到咁多cd朋友意見同技術
" R6 _$ J/ U. a. i& w' Q8 f7 f諗到都硬~
; ^; u4 @! I% q) [- |WeChat OrochiDick

含我: n# ?) N) L5 @2 v1 i

/ f6 \5 E; H; g  `' cDaweie7

未試過同CD1 F# |3 V: m+ P/ I; g
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表     j% @  p2 [- A1 X* f* g$ j' I
未試過同CD
" z/ L0 U  x) X3 g3 S5 p2 P唔知感覺係點🧐
0 i2 e+ {$ j/ s) F9 J4 f; b! t
/ y2 v" v4 X  V" p& eCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
9 S0 p% G9 l" l# x( E8 X我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
& r; J4 j3 y1 e9 {  |0 u+ }4 t
' B/ ]: x: V/ R7 r, k0 y( @我也是喜歡含+ W3 R" V$ V( e* y) t7 a
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好