嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   $ N7 m! ~' i0 f2 z* |
真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
7 Y; o0 u# ~8 u+ f& D& ~4 f

' |, T. p, T% ~( n! i- H$ q我會對我喜歡的男人,服務他
1 b" |' `% s2 s8 @8 f看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   # R0 t! h4 |% X2 D0 v& v& ^2 D+ g* _
真係好想俾你地含
7 E% B: s8 r5 h4 P. M
( g2 K: U6 g; z+ v9 ^我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆) u/ Q9 Y7 S! M0 N1 Q" B
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
* g$ B0 Z* S/ r# W9 M" Q  l+ F
' r/ z  U' b. |1 P! y: o# T- O/ F* a) ]( J9 p" e
我喜歡含硬硬的JJ
( _* ^' Y/ l+ z' \$ p; X3 E/ I0 G9 _
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   & p* o2 e( l. \0 s* P" w

5 b' Q; O/ i1 f/ o. R8 u當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
( u$ a1 ~% F0 Y( y8 o$ B3 B7 y7 u4 j0 f( f2 Y1 v- o+ s
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

* m3 }" G0 X, K
$ M8 u. Q  r0 z. I' m+ N( I+ }[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
8 Q9 Z+ f) G# d1 \4 i# K% ~好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
! b0 c+ X  V7 I: \" B9 Z

Q4 `" t5 y, h# m% C6 |. `我未試過同時和兩個男人在床上9 Y, m  f5 D2 v# _7 o
我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
2 h* X3 H: O2 G6 `  C' {) P8 Q所以要讓佢自己來插啊~
1 c8 Z: `7 w! j. v
1 ~2 C2 `1 \' y- }  S4 x當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮
7 ]  \  }( X- R2 S4 @. W所以要打扮一吓、
$ F* u0 j' a% H, Y- _; W; C更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
( a" W4 S0 D$ s! ^好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
9 K2 E& D! e- w) u! j, [$ h& k! P- o( _, h% [2 W
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
: G( ^1 C7 @9 M) \! s
! J' j* M% A+ o7 t5 R0 W1 ]當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
( b$ O; o: \& I9 {( p9 u
. `( K! }% \$ E& v+ X我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交
/ e( {) c* {- |( {' l1 [- C- f/ A2 t4 ~+ d- u5 T* u! ]
V7:ckc444

好想比人含呀
" k( N9 A" g4 v, I! H% A聽到咁多cd朋友意見同技術: _% a6 _( t$ Z0 |% [
諗到都硬~
3 r3 D! C( [0 h( pWeChat OrochiDick

含我
4 t  ^& f  L0 L' Q/ u9 \. O
- v4 x  I' _3 U  y- k0 YDaweie7

未試過同CD5 [4 d5 x0 n* B4 W& z* N- w7 w$ X
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   # x( T! m# P1 q2 x
未試過同CD
! R& F; D- o+ Q唔知感覺係點🧐
7 I8 Q9 P6 u( g; o& P  x

# ~. L! d. I- a4 w, iCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
: w! c- |: [. H( r" L1 x" M5 n我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
/ L+ L" B  Q8 G+ u7 y2 [
; G; \+ E# h& Z9 j( K) Y% G我也是喜歡含$ d; P7 v! p1 C
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好