嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
" A' V( A+ K9 k2 t0 o真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
6 u) t" U, t2 \8 p& z+ j

' d7 y+ k; w" j我會對我喜歡的男人,服務他4 k8 A; k& a: }. G0 u
看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
  |3 {+ o* b8 k% h0 c  d真係好想俾你地含
1 }. q2 i8 M3 a$ A$ ]
  N* W: T( H: {* X: n, p5 q我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆
% R, @( L* _0 Z  J& z4 G# K也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
& _, B; {# v* ?+ A! `5 \& N0 J
  g' M' H% W+ V. N  K/ w4 N
, z' X) S0 e( }. C我喜歡含硬硬的JJ
; @% J9 C# e0 ~5 e% @- e. [
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
; e6 A6 u0 V; L& R) V2 e& V! J. V# F
; n  M' P( E( d6 _' {& m1 m5 P
/ L+ y% C* H" O0 E9 D5 z) v0 K
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

# e$ i) h8 K+ D7 A9 V* z

; Y6 Y( q* o' k3 t) Y. U+ b[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
; O0 U  F7 e5 ~( d/ j5 b好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
, v5 g. X; C" ^4 [! j2 I
1 J, P' r  r1 o8 H7 ^我未試過同時和兩個男人在床上
7 `: H# `( ~4 U$ e  [( g6 J4 l我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
$ O, x9 U5 i4 f' Z9 ]所以要讓佢自己來插啊~
* e# T) ^$ h) h  [
% V5 i/ I  x6 S8 F當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮% O/ [2 r- g9 X  F  Q
所以要打扮一吓、
$ ]2 _* V$ U; [  B; S( o更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   - Y- F  `4 G2 d7 N% ^! Q5 G- ^
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
4 |3 q6 m5 P6 V1 M
7 N7 J9 i: E* O- ^. R% I
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
0 r  H# e* L0 M5 K$ K; t! m. |/ o/ @
( x( u9 ?: q0 I9 b' P" R1 O  g4 R7 m* E" h7 G5 E4 B
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交# d8 d9 g  s+ {9 \' n# l
! I, f: M/ c4 p8 R- g2 v$ a
V7:ckc444

好想比人含呀: s$ y, ~% ^0 N+ H* O9 W: d
聽到咁多cd朋友意見同技術& b' t* i1 L5 Z9 F7 ?
諗到都硬~
0 _; I% x; R1 A, S- V. g0 zWeChat OrochiDick

含我  n& f1 g/ x1 Y3 B# B

) b8 e' r5 D7 k$ Q; QDaweie7

未試過同CD
0 F6 {, w  f  }, ^9 X. u唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
" G8 f; H6 l/ d# s: Q: E未試過同CD
# H/ l4 y% K* L唔知感覺係點🧐
# E1 q( z; b5 l3 N9 I* \3 r+ F: |, F' O' n4 j6 W
Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   1 Y$ x4 D8 S; @& n: |0 d. k" Q
我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
7 W. L9 \. X8 K/ s2 c& K
# k2 X* p8 V* X: }% x( A7 m' [* {7 g我也是喜歡含" \3 J. O0 t: j. \( t1 T" l7 o
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好