嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   / N8 X  l" u) i8 C4 t  W  M) D: k# t8 C
真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
% l# ]6 i. q+ w) d  A/ m
+ I; e0 ^( m5 P' E3 `+ ~1 T5 N- [我會對我喜歡的男人,服務他
% u: i! i+ G' q9 `看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
$ K; [* z) d2 j: w真係好想俾你地含
8 T# |, e) D: {* r6 d; Y
" Y9 K) E( a8 X" ]  `9 F2 L我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆  j+ v! E# W8 d( j% @$ f4 v) |
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
% J8 E& m& i6 L' k$ l2 o6 E
, U* r: [! O# U
1 y% b' T% b+ m* x! @' W* e0 [我喜歡含硬硬的JJ
9 o) {! f# Z3 X. h3 i6 s% i
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
; ]3 f, R2 X+ ~, U$ s
7 E9 w  P4 v3 ~6 Q6 l4 d當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
/ e9 d: g, M+ X  f: Y7 H
# U' X  p7 @! F4 Q0 v& v
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

7 h  w: D! |* `
! d6 N! ]3 \4 v7 Z  w

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   ( M9 h) R0 s7 J/ [1 C
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
" G0 ~' k) ]6 I# D) i* g6 _& M, _) d4 q& E3 |: a
我未試過同時和兩個男人在床上; |+ P( ^* t- S- s' [
我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
! I- [0 m  R* H( Z4 a, m1 |所以要讓佢自己來插啊~
+ n0 e2 F5 s, y6 m% q
* {: R5 }% o+ Y. c3 W- [  v' Y
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮" m9 ~. j/ e0 `
所以要打扮一吓、) Y1 Z% ^+ [7 i: I2 d7 _. X
更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
1 B( Z: E" u! M好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
, U* N( ~7 h% ?- i5 `/ I# y8 Y" _( j9 y9 S0 Y
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
2 g5 f+ v% c  s0 X1 ?: }; Q% ~$ A  V3 k, w3 u+ A
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
/ {: m6 Q' o+ h/ x7 x$ F% l5 i. e) c: X( T
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交
9 T% R% G9 o/ Z8 \- P: E2 G4 C# R2 l: \: K& A
V7:ckc444

好想比人含呀
' U4 N4 P5 m' I聽到咁多cd朋友意見同技術
3 |4 }" D, u* E+ K9 l8 q諗到都硬~
9 n% Y* N: R7 pWeChat OrochiDick

含我
/ r+ f! e! d4 A# M/ K0 m- i5 r. o0 X4 q; Z. k
Daweie7

未試過同CD  U; m8 x# R  n6 ^- x* H9 w& r. ?
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   - S& b8 m4 R5 \' |
未試過同CD5 P& e; W# ?3 `  B
唔知感覺係點🧐
$ a" N0 \- p1 N/ F  A, \  @8 m8 r1 [) f. e5 T: b5 ]  N0 Q5 _
Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   7 N/ u0 ]$ y4 [/ {4 O& p
我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
0 \, ?7 E' j3 P6 U
1 ]* Y, r& [+ H4 n; x' ?1 S我也是喜歡含- `6 ^( i$ k/ k
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好