嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
* I- W! C; Q; C  j6 I! ?3 Z" Y真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
. W% E0 M3 n5 M7 U2 H- S0 q; l
8 [- \/ }$ L7 x" N我會對我喜歡的男人,服務他
3 M( [$ m) ]" r* I$ [看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
! r2 A  Q$ U! C6 K真係好想俾你地含
2 C& g* U8 W0 t' e+ {0 i
  R- d" o; _" D8 F( J( x
我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆1 {  g8 o7 L/ h: \! p$ W
也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   5 P$ g* }9 D" _/ O

4 \% }" Z( [' Q- z9 r: X; i& N
) X* r9 J8 v! C7 W! K( @我喜歡含硬硬的JJ
8 \. ?& a2 {# [& S: M
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
0 i. E6 K' d/ ?! w5 q) B
2 x1 S. e8 L2 x, R: ]當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
  |4 ^, _' Q$ Q0 I6 \" g
& D( H& E# T" w% y7 @; T4 W0 u  B
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

) Y3 _! t9 M! g

* ^  {5 p9 p0 e# R[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   * G& e# W/ y' |0 u. n
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
; K8 W$ h1 ?' K! T/ S) @. y: Q( g% ^1 d9 K; X
我未試過同時和兩個男人在床上
0 `0 H" \+ H& m我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   ; F& B5 T) S: P& G
所以要讓佢自己來插啊~
" ^$ i! D; S  ?
9 T$ r8 a$ F" V/ N2 c5 M
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮# a9 j/ Z3 |/ h! M9 X- |
所以要打扮一吓、/ y: u# n( r6 P, t& P$ L# F7 @
更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   " O! E  M& D" v7 z
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
4 P* b  N) U' u6 i  c$ u# Y2 m$ ^7 \
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
$ Q9 I2 h3 I' R$ d: I- w
& Z/ n8 M: E( I9 v3 s當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
1 O2 F) j- O( b2 k: g4 H
- u; h3 Q. Q- [+ ]我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交6 S" ~+ E1 k0 Q8 O

& n! x/ h, m. m4 ^V7:ckc444

好想比人含呀- B) n& M! G2 O' z0 d5 p6 X; [
聽到咁多cd朋友意見同技術" z! N5 i+ C* g. H- L2 O' m
諗到都硬~% ]/ m2 j; B! `6 a. g: L
WeChat OrochiDick

含我# Y0 i& n5 r- e$ ], q3 }6 L

6 H" |5 Q6 Y6 w+ b* Z- HDaweie7

未試過同CD, x# c5 W' p5 [6 a/ j# r: w/ N  S& Z
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   / N( Y& _  Y- }1 w
未試過同CD3 |7 }9 X. v* V( H5 _/ T8 j" z! b
唔知感覺係點🧐
/ y  _7 M, z# q+ _7 S+ b; R

& _* F, b+ l! |2 v5 ?) R4 ~Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表     y" k( G) X- {/ {$ [
我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
3 d. Y0 k. d; b4 C5 B3 T% ]
" K: t0 b3 L+ ?: p! ?& L" |
我也是喜歡含
6 R8 p# }, ^# v7 z: \% O含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好