嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

CD既时候,最中意咁樣
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

心思思想試下

引用:
原帖由 yoda0806 於 2019-5-31 07:53 發表   ( L+ I) E% D0 C$ E
個口會唔會好攰?
5 Z: e4 K+ c4 s4 E; ?攰到死

Wechat me please

Ktyeung001

喜歡被口交😍😍

唔知姐姐可唔可幫下細佬我含呢

V7: lauyin514

引用:
原帖由 lskph 於 2019-5-31 06:50 發表   
$ w8 s8 E& S  r9 O最刺激就是女裝時去含人和被人含
! j0 B$ N6 n, T2 f; a

$ P$ ?9 q4 x  I4 ?我喜愛含硬硬熱熱的 jj

引用:
原帖由 ceciceci 於 2019-5-31 10:22 發表   
1 }1 d  _4 L$ b  s7 o, D, z: k3 _心思思想試下
- p# u# q# _7 f; q
6 |) u8 m* v7 r8 L% e! J5 ?
含到男友射前,他 jj 漲漲又特別硬

仲要加埋喺後樓梯~刺激加倍
深兒

真的很女人......

的確口交係會上癮尤其望住男方幫佢口交

我男友好長. 每次我都一定加埋肛交, 滿足好多.

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-1 00:15 發表   
6 R7 S9 j5 c8 C5 p原來你已經有男友了? 那他應該很幸福呀~
+ c* |: p( o1 R* Z
' m, E+ }& U( Z' B& D  j一星期至少,一次綢情

引用:
原帖由 ilovekay 於 2019-6-1 03:40 發表   
7 j2 p! I; t1 C; @. \- E的確口交係會上癮尤其望住男方幫佢口交
! k: s2 A7 f  @1 T+ `: O
0 @( |/ S$ m/ `& @# t含他是,看到他樣子9 A* L# p# v7 _* U& b
我也興奮

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2019-6-1 21:52 發表   5 L9 s$ O2 a3 X9 ?) ^& ~
我男友好長. 每次我都一定加埋肛交, 滿足好多.
6 p: S+ `! n9 ]9 t9 d6 Q/ ?8 _  B* l/ a" H3 G0 j) J- ^9 T/ ]) ~
我不喜歡插得太深" Q7 _$ X1 v6 P& U
及太大力

引用:
原帖由 yoda0806 於 2019-5-31 07:53 發表   ' o- O& M& Y2 E1 ^8 }: w
個口會唔會好攰?
' s& i! r% k& p7 H" O( `" |  p
: m* i3 X8 L  [* |$ e通過我含時,輕潻他的頭
% \0 [6 n) F/ h9 e9 q" [( E很快已有有分泌流出

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-2 13:38 發表   
! O/ V, E' n3 U8 v5 X有分泌就不會覺得攰了
8 y: a$ l$ e  [7 {- C' ~% Q
7 E' U4 \' F! g0 L7 R( T- ~. c; ]
分泌物的味道,我口可以接受

WeChat joe2307

心思思想試下,想被沾有被人一件一件脫下來的感覺