嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

CD既时候,最中意咁樣
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

心思思想試下

引用:
原帖由 yoda0806 於 2019-5-31 07:53 發表   
1 X- F  o% I% e$ B個口會唔會好攰?
9 A) w4 H" l- d% \$ \4 _
攰到死

Wechat me please

Ktyeung001

喜歡被口交😍😍

唔知姐姐可唔可幫下細佬我含呢

V7: lauyin514

引用:
原帖由 lskph 於 2019-5-31 06:50 發表   9 }6 B  u" w7 K4 Q7 [
最刺激就是女裝時去含人和被人含
, T8 \/ R' l) ]" K9 E' A& H$ z3 U- g
9 T: `9 o+ b+ t# z$ Q1 I! Z我喜愛含硬硬熱熱的 jj

引用:
原帖由 ceciceci 於 2019-5-31 10:22 發表   " d. A5 }( m1 ]/ I
心思思想試下
% t  R$ s0 J6 I2 S, o

/ A5 g9 ?+ f; m- V含到男友射前,他 jj 漲漲又特別硬

仲要加埋喺後樓梯~刺激加倍
深兒

真的很女人......

的確口交係會上癮尤其望住男方幫佢口交

我男友好長. 每次我都一定加埋肛交, 滿足好多.

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-1 00:15 發表   5 z8 r  Z; @9 [! V
原來你已經有男友了? 那他應該很幸福呀~
# E, ^: ^- F  S5 N4 ]/ O- w

) t" H3 E- Y) E+ k0 S3 F' K( r/ f一星期至少,一次綢情

引用:
原帖由 ilovekay 於 2019-6-1 03:40 發表   
  t. d9 X8 D# N: ]3 ]/ [) x. H的確口交係會上癮尤其望住男方幫佢口交
  Z9 s: U% b- Y1 G( W8 t4 A$ m3 _: X
7 g0 i/ G" S4 W+ p; v含他是,看到他樣子# c  g9 w) ]+ H. H" z; }
我也興奮

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2019-6-1 21:52 發表   
% i! w7 Q5 D0 j, U" f9 x我男友好長. 每次我都一定加埋肛交, 滿足好多.
, Z* p0 w: n: M' n" ?2 S4 k
5 [/ y0 J4 K) W, V) u2 Q/ p' ^
我不喜歡插得太深
; E: [& L! V- ]( k及太大力

引用:
原帖由 yoda0806 於 2019-5-31 07:53 發表   
& Z5 `8 j8 e  T; I% E個口會唔會好攰?
7 N. P& |8 N9 O& p: X  I
4 Y0 @5 M& z" B2 }2 J" g2 y
通過我含時,輕潻他的頭
0 T5 [' S5 J% f/ H; F6 e, T很快已有有分泌流出

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-2 13:38 發表   
7 E6 e5 }1 R0 o6 K$ Z: Q有分泌就不會覺得攰了
3 p) R& _8 |1 `5 _, W2 M) [/ Y  `
. A4 i9 b. l0 l- G) U分泌物的味道,我口可以接受

WeChat joe2307

心思思想試下,想被沾有被人一件一件脫下來的感覺