嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
) F! J. v6 Y+ G5 n3 P- v( P, G5 [5 y- D

: L/ H7 a0 U/ C" {1 v4 O我會用震玩具入我洞子
- U8 Q: ]: J4 s* K

3 J$ ?  W  r3 |# g: n, {- H我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   
0 |8 C4 h. t0 Q; F分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   4 }. V3 K+ a9 s* C/ M5 g$ U. k, U
$ T! O. T; _; |0 I+ c, G
  i. G  T& U8 x% T/ M- ?
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
. i- f8 w8 l) L9 Z( m) I0 _5 H
; t: V' W+ c: I) P
如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
6 d9 g) K, k& ]+ D, }6 l4 v好有趣咁喎。。。應該好爽
4 j8 _, o0 C. K6 r9 P( ]+ F係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   ! L& i$ X) o& E  ?1 c& g: W

: d  S2 s8 r$ U+ T! W% L/ Z$ m8 \* |# j* _$ t2 B: f
如果玩得多,身體不好
. B8 y! }4 ]& ~
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
6 ^! u. @2 m" u2 F; f2 {含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
6 H$ p& u/ ]' z- \$ N而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
7 Q0 {1 J/ r8 [& [0 w, U) a" r
感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   
: I7 I" e4 t. V5 `( R5 m% I
5 G4 n$ K) j5 t0 [0 H7 E係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
3 \: }  x0 F( d3 I9 m5 l) |6 s1 s! z( k* ~
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   
$ J" w" Y# {" C+ }
3 V# Y" J0 M2 A- p5 c感覺如何?
! a  X) H! L( r% h, v+ Y- H
梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。% x4 k& Z* C7 h- Z
我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   
( b. a. I* u5 z* f0 n5 ~. g3 U% W3 [

?( E- w0 O* a4 U0 L真的想試。。。好期待
. t) {# i& p6 s4 w7 z我比你試下

4 _. L" Z! E1 p( e5 E3 G/ C

o$ H8 q" A. u  K7 D) d0 O# t[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   & W& C  f% V; D, T
好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
* v, x8 Q% a/ I$ B/ x
深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。
" W: A% n8 {1 o, O" V! @/ n不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

' R. s4 N/ K1 z# J$ O- M; U

/ r3 q2 O0 c! u[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   
. g% p- r) Y. S5 A( G我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
- d, f6 ?/ R, A) |4 a, ]係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

& i9 W8 A, o! P6 d8 b2 c3 ^& z2 g5 G; ]' i# h

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   2 h' b( \) w/ E- _
一前一後實好滿足 1 T1 `9 R* F% c+ M- c+ a, d7 z
係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
1 y" }2 ]# D. A9 U係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   " r& u) Z9 J# P5 M" E( P+ }+ u9 n
7 P3 X9 t) O7 P* n5 P
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
. f# c8 A" ?; @4 c

: q. ?: {6 z2 s) R5 G. u我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺