嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
% r, ?. x) V* Q  F+ F$ O
1 o- I+ b4 N5 q# Y# I: P. n  w: d' \. ^$ d! Z
我會用震玩具入我洞子
, l+ i+ q: k" s: j, w, V/ Q

7 U; G9 x6 a. R! ?我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   
5 F+ F1 ]) |; o) z分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   
  D# \* \0 a; [5 h( a% z& D, J+ ~5 _" P/ N% V
: ~  i: z1 |( ]3 r
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
7 H9 Q6 r6 N1 S% e7 Q
- k3 i- u) X; b
如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   2 k# o2 O% j+ Z6 d% V  w
好有趣咁喎。。。應該好爽
$ s1 \/ O+ y9 a, @. J- I
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   
8 _5 t. p) |* v" E% J% z9 t4 q) w6 a# M, H; C& v

6 \% W- s3 h7 h如果玩得多,身體不好
& a8 v+ ]3 C& {1 @
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
" k* g$ B) @! l4 y/ H7 C& W含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
6 _& Y# Y* u9 N$ v8 j! }而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
, h4 t, m* K3 j" ]( [6 g. ?  s9 t" Z感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   
; M# c/ @& A/ Q4 `+ D; l/ y
6 J4 j8 h1 [  O6 [) [, E( L係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
( `7 k" _  {1 y! C4 }7 H. s$ o# C1 u4 p; N: h
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   + P- I$ W- O# M: G

$ \; g+ v2 n/ \) r感覺如何?
6 }/ P- O6 b5 T/ z梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。
8 U- B. A) h0 n  }! P) m: t我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   + d& }/ F. K2 w& u, e6 Z* F2 y

+ [) V/ f) l2 x/ c. C, n
% V% Y0 \9 q! B2 V# I真的想試。。。好期待
7 X) B. X2 E4 j  ^* z我比你試下

' Y7 S3 @& T) a' J6 g

& K' u% f/ O! L3 y7 \9 |1 `  I[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   1 H" [1 ~2 g7 z3 A9 s2 ]  P7 `
好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
$ H- o- n! {% m9 ?/ U
深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。+ S; X" [# \2 \% k# r% i
不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

6 U$ h, v7 |- C4 I9 U2 f/ A5 X# C5 s9 |* y+ W

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   
3 K8 X7 K( q. m' t* c# e2 t2 m& D我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
1 `9 @2 k: i# u: i# O, t. _4 E
係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

8 r' V- w; p# |: l
( ~/ I# D& D3 f0 |[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   
3 h9 m, V" D: K7 V一前一後實好滿足   I, }6 E) G- q, Z
係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
) R" P) [9 t, P* }) J係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   
- T" G; o0 |* P2 b# V1 p/ Q
/ `6 e! F. t; w- U7 \, {係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
5 \+ U! x! P: n( S! q$ ^

4 }4 e+ t& e5 ]+ Q  V我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺