嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
7 ]7 I; P4 r7 n6 j  q0 N# E. b+ H' ?- z
1 i; o! h$ A* U
我會用震玩具入我洞子
5 H* }' E, F; N, L( m1 E9 r1 ?$ k
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   ( q" H8 q- ?( R( i# `6 E
分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   0 d( |+ c$ o! s

) w& [9 B9 d: d6 f6 F* ^( k1 U$ Y. X7 t: E3 J$ w' Y
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
+ q" x# i- F7 }5 W5 @2 T8 V
& w# h, D: P! c. Z2 q) c
如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
1 _( H. i/ Z6 a6 U7 C/ R好有趣咁喎。。。應該好爽
, O/ s0 e& m& c1 x- t係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   
$ G$ v. z" q, L! V5 S0 k0 l8 W& A+ c: J1 T) S2 G

& a: o& _8 D2 R* m( a. w3 Z如果玩得多,身體不好
( v! R  w# u2 \
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
8 a& s0 {6 p& O2 b( e1 Z5 N含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
( z- h* |  _6 v而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
; p7 O; j1 _% X' k1 k$ G9 E* N
感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   
- s5 T1 P; p- Q1 t; U( f! O# F) B4 i# ^( z% w% Q
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
5 M7 o& i) }, G4 i4 a" i7 A& ~- k  [& P: Z" j$ Q% d) U
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   ' B) V; Y5 w$ t. `. o2 G

3 x4 N$ [+ Y" w$ _感覺如何?
; U2 e$ m/ J2 s
梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。& K! Z* b1 G- }0 S
我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   
4 z6 ?7 g% A2 L! k8 H* S6 L/ L5 y5 r0 T( K% P) P

1 W0 s5 H7 h$ w5 _+ u$ Q真的想試。。。好期待
$ _1 j  s: s  Z& C我比你試下

0 w1 |- l1 v0 \0 o* F2 {2 ?  s6 u" N% A1 p$ g

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   " e( M% N5 k. b8 G; S
好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
; V1 ^2 l1 H; m  Q深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。
8 I5 C3 t$ h, Y) D, p不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

/ z6 s6 E5 l5 o+ j
. I: |2 B  i2 R7 c[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   0 K0 U; q$ |: E0 ~; U9 I
我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
4 A3 ?; p# r& c9 Z係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

3 a7 ?! P  {0 b: S# z
4 a' b- }$ i" f4 J[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   
8 E" v1 M6 F. I% b2 c" Z  h" S一前一後實好滿足 # R$ c% J) c9 m! g0 S
係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
/ ]1 X7 k3 z+ W$ Z7 E! u, s
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表     r3 v/ `8 a; H- X; A7 R4 B
$ T5 F3 u* t* S7 X4 R, ^. W6 B
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
1 `/ @! O2 X$ _( N% N

/ G9 R; \% u8 P1 n我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺