嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   , ~$ O7 R) v9 R+ w5 v5 Q8 F' U5 Z
& P' k4 u+ ~% t0 G
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
6 k6 {$ c+ d: F+ A9 I% q% x你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
6 J  ~- p& p& A
; w* ?2 F. [7 o( X, l( e1 F+ n- D) a你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
/ t$ @2 K' P: b% p/ x
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   
, N+ T# R- m6 O; W* h: M
2 E7 D& v2 |0 a1 [* X/ c, s' h我都想試下好似AV咁輪流口交
# L5 Z* U5 Q: V
我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   9 a" H0 ]1 w2 |5 V0 t8 I! L+ w0 s8 K2 }
6 M6 X  F* N$ p( ~) ]8 n) P  l% `8 t4 G
點解件衫會污糟?  
5 `' A: }+ }$ K4 B- ]4 J* ]& Q; G+ p你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

$ G( c/ _. O0 d5 A( ~% [. L' k( g+ \6 o7 I

1 @) c4 q  ]2 _, w' Q1 H8 |

; K. W2 A' l7 K[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   / \. q, m. l0 A+ m# ^0 ^+ u1 D
* N0 y; w0 \" {5 r8 M" H1 M
' b& y2 h, B3 s
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
" I6 ?/ M6 n/ n5 ?
% N6 X% b) Y: e8 M" b3 C! \+ f- H  @呢個我都想: r: |9 B& j7 y1 g9 X: F
不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   
* f8 \! ]3 ]9 L0 M* \  Y3 j# k! f# b4 N2 F- H% t+ ?
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
3 X5 {. m2 @; V. j/ w! L( w3 ]
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
. q3 n4 D" t" M" U$ [4 z3 p4 H
9 Z7 p+ j  F' S+ ]' T. W, A, q' Q1 C# t% s* f3 R) ^
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
8 n" k5 v2 [# m- {+ R6 C2 i
我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
- }1 O! v! a; I/ c+ e# b
3 H7 p: g- C7 D& Q+ h( C3 k試下係度組團啦
* E: Q# h+ t  c好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   ) b# j7 _, U4 Z8 X) p, K" _9 e3 K

# w# @! t' y0 e: M5 K咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
4 t, Q' w1 q3 h6 O4 }; P3 f8 i通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
; }# A- z1 c+ X' s
0 Y& M& H; F, ^' d通常你地玩呢d有冇除裝束?
. }: S+ ~9 {: w) |& F0 |0 G! H
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
0 @0 r" {' z' Q1 U& T3 ~
6 X' Y8 h+ P5 z' q除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
6 D; k9 H# H6 b# G5 O" c
估你一定好enjoy同男人咁
$ z4 A! Q8 ]1 y' V( u" p! @1 V- [你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
3 [% v+ K0 {" `- H% }+ G. N3 j$ c" s
通常你地玩呢d有冇除裝束?
: j) y; b6 \% k1 m% T
- N9 {; c% @# }- o5 c5 T
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
$ r- C4 Y5 T0 n; O4 f  _4 r3 t0 U( r/ {: K) r
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
  Y. a2 L5 |, S" n. [8 ~3 u, H$ ~% K$ B* b
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   + G, X! o2 l6 n, n
. v- K8 r* x+ h9 j( ?
估你一定好enjoy同男人咁
; ~  @  R- ~$ n4 `, F4 N你本身對對手有乜要求?
0 c8 T" p, ~( I/ p當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
: ^" _  \$ U1 [& [' k/ a% L' A& ]  I我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   
' W, }- q  x% p6 }9 D8 P5 k! d2 S; W
+ @# t, L" |' e+ B- m1 T" E
5 i4 o6 j8 k/ l: W- N% H他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
1 Z' p) E7 H7 T: y有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎