嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
% o2 i; @7 t# Q) k5 R$ H8 D3 B# a$ Z
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
: E/ E+ b$ j% J4 E! r3 W& a
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
/ M5 m  P$ J: E7 c9 V  X: R9 a  ?4 y3 Y# O5 e
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
6 P( K: t$ \, }, U8 Y8 B. H# c
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   
' \+ y3 P( H% P) }4 r% v9 B. P; e+ m
我都想試下好似AV咁輪流口交
9 f9 l2 h8 S: v1 a/ g) k我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   
- I7 D) B- H8 p+ ~4 N; ~7 F7 C( W' Z7 n& j
點解件衫會污糟?  
7 I. A$ v4 k% Y0 {6 i) }
你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

2 f+ ^' O! T; z. t, V' G+ C( l' ]( X( y# K( _0 K

- q6 H4 t" d/ d

" R8 C( w  ~8 Q6 I: j( ]; F[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
. \. ]9 L/ b' U* P. i, \; D
& g+ i. R- V$ w1 q# u- e: z: o
, ^) ~4 K7 k" [; z& y我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
) ~. c" t8 t8 b0 R, S3 C3 n
0 z( m$ Q4 S% G$ A4 j3 S呢個我都想
4 R0 v1 Q# r9 ?! |0 h" g/ M* {! Z不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   6 `5 a! j9 T! w( A* ]2 ?' I3 X

& l- H; r$ F3 B4 X5 ^你睇有d片都知,通常d野滴左落身
5 Y6 }, M$ F7 X+ X* P- E' D% |
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   / |/ S3 K) T3 H. ]% U( O3 b- @
$ h6 _! b# A* w$ U

7 I% R% W/ {1 D3 \" l: w$ m我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
# m; V$ I% @5 G  ~7 O1 K
我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   - k! X! a0 s) Y% I% O$ |
3 w' y) X0 |8 d& A/ u7 S: v
試下係度組團啦
, \$ F: T; Z% ^
好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   
5 y/ J; c/ `% I7 [, T9 @. B- Q  O" @  m2 E
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
9 U9 n; X4 J) q2 ^5 ?通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
0 G  W: H1 e' P/ Q, R. ~% B( _9 M, r" u" t
通常你地玩呢d有冇除裝束?
2 W% A: T4 l8 y1 M1 l! q除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
! t7 {8 r8 U5 l8 Q( p6 u
  i! w0 {7 m" c: u除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
$ p$ C. x; ]4 n  Y: ~) h2 V8 f5 r
估你一定好enjoy同男人咁3 i2 W. Y0 ~* e
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
4 P+ ~  ^. \3 v1 V2 e$ L6 W
2 \  w1 V/ p( H8 d通常你地玩呢d有冇除裝束?
4 T" m8 l9 Z. {; @* M

. s5 d/ v- v. F/ y我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
$ ?7 j. ~6 B* t4 @  \; g$ D  C( \6 g! l) x' |
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
0 \! }" m! K7 j4 e
" g* @; d$ E% o0 n5 D
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   
$ N( @' i% y$ o6 H+ S# u  \  Y7 _5 B2 ~: @2 g7 |8 ^
估你一定好enjoy同男人咁
4 R0 I7 C2 a- V! t) U6 s: Y你本身對對手有乜要求?
8 E$ N# e3 r3 C' |( D- j/ `" R$ O當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
& `% G, R, W8 H! o$ F我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   
% O* [2 B8 ?$ g: R& U7 |, F, F0 @% s- h( X/ }
- [; M$ k4 W: W% e6 y
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
  ?$ h6 _) O! }6 s# v7 g* l有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎