嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
, ~6 L7 u% _6 H# i4 v) ?" y8 }' U$ l5 B, c
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
8 i7 g5 k# e- J+ e! L
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
9 i# j% q# q% ?' V
2 ?- L+ a- K& f% q$ ~你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
3 S2 l" ^. p$ u4 e點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   ' V# B5 L7 @4 d( S4 i& ~

: ^9 e) X/ J; f" Z我都想試下好似AV咁輪流口交
  b' G* R3 ?. u! V
我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   
9 N9 f; x% }* W) e; d. \" u
4 ^" W) u* `  F5 ^* J( {( L點解件衫會污糟?  
1 T: ?/ ~1 c- Y' W' \/ G* i5 c* h
你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

: Q3 ]$ H3 ?8 w. @3 a  V" w$ a- ~) j# r' i& [- g- K

2 W' @4 I7 a, A) B
% M, L! y/ t) z; @7 ][ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
2 Q' K$ u# V2 G, g& ~7 I
, U) W' g  d& G6 c/ \# H) J0 y& c' N" w% m  n
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
5 j* q4 \1 n3 T

1 B* C6 d/ Q/ s! I呢個我都想. _& n' i9 D* x. ^- b
不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   4 f( q& w' q, P& E  [$ T2 B# I
; }* _+ n1 A5 ?
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
3 R0 K+ Y# b* |$ I. b. o
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   ) w& X7 M& g4 X; |

3 R" H/ S  y, r% b9 F4 b4 z! t' _
& H3 A  l0 i/ y) W) p, r我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
0 G4 w& X$ ]* O+ I/ E
我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
$ x9 B5 t/ ~' c& j+ A3 _# d/ U8 p0 D- `3 _: I; T; ]! ?
試下係度組團啦
. C# ]9 K6 ?" \8 b' E) v
好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   6 K. F( K. e7 {! R5 c5 m9 g% Q

4 G* S  }; z& d1 r, z! Z- |; o咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
5 N* _2 m# Y3 b4 a; m; H5 Z; c
通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   % V: ?( d0 G& E/ ]; _' x$ @
& f7 f9 l. p* f; \# Q% P
通常你地玩呢d有冇除裝束?
* z6 S2 a: i: C4 @( E! ?  e
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   3 I0 A+ ^, V* R: x& w! }9 G

5 {+ `4 w+ F6 \" L2 d除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
" T, T7 w% N6 M# }8 v' l* n估你一定好enjoy同男人咁
$ o# X1 g$ ~9 {. R7 i% y你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
7 G  f2 e# V5 a9 a* @
) O7 `- S6 r; V" a6 A通常你地玩呢d有冇除裝束?
8 @! K2 X& f' a0 ]. G
+ j1 R8 e) U. M我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   8 W0 o3 W5 w- n3 R
% D. k! Y$ \8 g/ ^: M
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
* G' x! C; i+ x
, ?8 B  Z) W9 D* Z2 l2 p, X' {3 z# F
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   0 Y7 A. J( a; W! N4 }6 `6 d
6 v4 M+ l0 ^+ Z8 y0 m
估你一定好enjoy同男人咁
* N7 c0 T8 F* B  A你本身對對手有乜要求?
, H$ _) k7 b, o( l當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
4 D" F" J/ K$ S我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   ! E* |8 H/ U" `6 j. O4 }

! P8 T5 h% j0 F3 ]7 o+ v3 U' Z+ }& ^) L8 I. @; L( n/ o
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
& x0 m8 g# h) W  C3 }
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎