嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
8 _! I" b( f) B. Y: J- [, b4 J; {! i7 t. _+ {$ V' ]
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
; M% V( y' F6 h6 g) J. ]4 Y
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
& }) S- }# @9 y! ?& C8 x1 j. C; e) m- u2 ~; a
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
8 m, z: o; _& y
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   
4 b0 @7 ?& B& S/ }2 ?( P( B4 x) X% I$ y6 k; u0 e! Z0 f& ~
我都想試下好似AV咁輪流口交
) Z& A0 Y* J% ^. ]% X# g0 s% t6 }我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   & p. s! H& o: o: h$ f6 k+ |

2 H# W5 U% P0 R點解件衫會污糟?  
# t8 S3 g2 Z7 S( {7 K
你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

' M5 h0 F: Y3 i$ o3 i! {

5 h: i6 }+ K3 a/ p$ B: `; D: I[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

8 @6 x& V; L- {$ I9 W9 {6 B
8 J% @" v9 A, m, f9 Y

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
* T9 w, k+ G- @
& E6 H1 @% ^4 \/ J- ^6 t* G
% C$ m) ~3 X  f3 V# G9 ^6 z$ _我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
% y7 [, M/ |, ]" R- k1 a- L

" J! Y' X4 I1 a* B. D  n呢個我都想
9 O/ c- t( }; \" Q5 H不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   
( J. z' C5 q4 i
9 u, c% J* k5 E& L( V# j( N% _9 d你睇有d片都知,通常d野滴左落身
" r; |- `2 |8 Z  b9 A& O! x
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
$ _' W6 c% w4 p. L, ?, @4 w* P1 _7 h/ n# C# R

( |' }/ e2 R0 N( h/ z+ t我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
5 c, ?" J/ a* O- B: E. t
我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   - H1 G# H8 m  N2 }7 z1 g" g% t. @
( o- ~+ J/ a5 c
試下係度組團啦
. O! c# V7 V1 `1 t: m- a好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   2 S% m- F. e: n8 d* F1 y+ {. c' R
  H$ |/ Z3 I7 g& j6 c% v, u
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
. G3 L# i7 m) N# Y通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
  W& O% U. l/ h5 P6 K5 m2 c( k2 z& T
通常你地玩呢d有冇除裝束?
5 G) J/ [& W4 i
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
: _! p% X: r$ Q6 L
5 s3 I" Y# a2 N# ~6 u! A除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
0 d; Q4 o3 z  T# O  r' J% U估你一定好enjoy同男人咁! d) z* V# E7 q$ m) C3 L
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   7 ^( G: t3 w+ u6 a/ f
% i2 x3 N+ {, F0 t+ K
通常你地玩呢d有冇除裝束?
; C, l( U' n9 D6 c) O, E
4 G* H" j8 g, X* T* C! F) g
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
+ C9 r7 R0 U. F+ O( o3 t6 E0 E
% e& c/ a% k. N2 ^7 w( S除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
6 q$ h& c( B0 b9 m9 m" r9 [
8 d2 j9 K. K$ B+ F; f% v他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   
! x$ H0 L9 O4 O/ L4 \+ l
. ~  P+ Z, n) n估你一定好enjoy同男人咁
+ @5 H6 _" q. q" a9 v你本身對對手有乜要求?
4 |- \% x( Z6 \* ]/ _7 c當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
) b- m4 W* }  X$ C1 @9 q我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   
% D0 `/ W$ b  q9 R8 Q% D' a+ f% @
: ]9 `. Z* m: X8 d  c, I3 b4 Q8 N
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
, j: p2 d! W+ `. R! U有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎