嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
. j6 e2 B* g4 z) m3 x& [) ]( u$ t5 k
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
) b: h' z9 Y/ F, ~0 d, J( a
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
' H" P1 F9 H& M2 A0 b4 a+ i
2 Y& s& x+ n9 I$ n* C  F7 i! W7 }你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
/ ?! t7 N% ~9 L6 Z' ~. c- e0 d點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   
" j3 I0 l, m7 T7 B. c+ C& X* {" b* J0 R# i0 Y6 W
我都想試下好似AV咁輪流口交
7 I% P% [! R3 ?# v- j; s我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   6 s  |. Z3 {# I* E
; y6 F1 ?6 M3 U) k' H" L) y- n
點解件衫會污糟?  
1 C" m- y& L5 j你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

6 W: v0 x" I: @) {* ~9 J1 q" e) P

' s- F( q2 b2 r0 Z  V5 W[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

+ h( N9 R6 l: E# a. d7 `
( X- n" a3 ]  D- K

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
2 {; W" J) u; V+ C) ~% x5 \! E( n& f/ u  y! N# `4 K

2 L! p1 |8 C; O3 U( q( e/ J我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
0 v  k0 i& W: ~; L* ?7 x% u) f, r" @' ]; l; {6 S( @: G
呢個我都想
2 A' X, z# g: }$ b8 N不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   . n1 y& A; W, o. ~& p3 O8 ~
- s" L& Z8 f3 w0 B' S( n7 V% R  q# }, G
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
+ d0 `% R0 d8 P* D1 ~
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   3 V  S5 o" O- n$ ^/ j/ l3 K

) p! U& a0 _0 L  m* a/ V7 f
9 d' R: Z% y2 A1 J2 Y) ?! [- e我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
. y5 H" h( g, ~5 U我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
" m5 w- O, T# Q, I. p2 k7 @" z
* Z& @4 k; @2 `' E試下係度組團啦
& F1 e# U& ]  q: w! j好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   
% n( X' o6 D4 A& x9 \9 R6 m+ ]0 F6 s9 y( L* m$ m) ~; }
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
- z2 y# d- s2 S通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
. |0 x! b" |0 W3 r$ b: g2 Z
0 e+ z2 U9 N$ r6 p- _3 k通常你地玩呢d有冇除裝束?
7 `$ u0 g# S3 X5 g2 ?0 S除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
, g( n, z% h2 |% R/ s) X+ g- m9 N
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
0 g/ o! @9 Z6 `2 D0 h估你一定好enjoy同男人咁. e+ V$ L! N$ V  b- f" b  g
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
1 M% |8 S# Y) X; S3 Z7 C% M8 K9 A8 y8 Y: e3 N) o& L# ?
通常你地玩呢d有冇除裝束?
3 n; {5 M( ], z( r, r" v: f$ N- M$ H- v( N0 e" b
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
$ ]+ d$ n; l( G0 G# D2 z4 {
: V' B7 a/ v  t: S除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
3 ~% X9 {$ q( {* n) O$ g0 k

. e4 K1 O2 v8 M他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   5 ?% [+ ^/ L7 _+ _5 c( i6 \
& @$ ]9 z9 U9 `- J4 Y
估你一定好enjoy同男人咁
- M, ]4 h6 J. J: K8 ?你本身對對手有乜要求?
6 K: K$ C$ j/ C0 Q  J+ K+ I
當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
) U3 i' U" u+ a我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   $ T+ U- g+ v. I! y* G2 h3 p
; w" \9 F; O0 O1 |

& A$ ^7 d! l3 k他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
) M( W& G! }: A$ y9 V: }3 p有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎