嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
, ~! M& v+ H/ s- Y! @
9 Y+ W1 H( I, Y" O' ]; \係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
9 ]& ]6 x2 {1 a9 X
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
8 ?2 B5 ?; e1 ~: H) ~' g: T7 I5 x5 Z9 \
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
, P$ R: L+ m% a% j2 G# }# q- s點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   
; z! }+ S' Z" ]& t- t! L9 e* ?: `
6 k7 E/ X0 U7 C+ m$ J, G! ]我都想試下好似AV咁輪流口交
6 I. x! ^4 t  V. o我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   6 f. F) j' V3 j

# k; b+ ]# o$ _: `. ]  _# }點解件衫會污糟?  
# D* {& p6 y' {* t$ n6 X' Y你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

& ]4 S- G8 y2 G0 {+ b
2 e, u. r2 d- C: a! J0 j

* E/ q! \# j% }- y: f# k% b

" q6 p+ ~0 Q- ?1 i[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   . G" U# i/ F3 O% p) C! E; i

- q  t7 }3 W- q- \/ Z
! A- U) d% y/ e9 a: ^& [我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
1 |6 ~/ u! M, U. W/ ]1 `' |* [; n5 {( L- e3 Q& K1 M
呢個我都想1 G+ u. ?2 K3 O$ o0 `+ y3 I
不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   
# Z; d7 _4 b2 q$ k& j' Y; D8 Z; }' h* R* e/ q
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
; D. v; w6 l# Y4 Z5 {$ Y咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   . r; s  O0 L3 T( a

& @: Y( }% N0 [, [/ e0 @- m
& F7 p$ _$ d" X, L我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
, o6 e% w! I  v8 n0 x我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
: k# I" B8 r0 ^+ Q( Y# v. u6 v7 {6 z& X: |, d8 x
試下係度組團啦
  R% W9 T1 r1 i% t1 s/ ]
好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   
+ J8 ]' f3 W5 g5 i( e/ n& A8 [" I) E; C' x$ f: m
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
/ B) X3 f; W7 A7 {# R6 D通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
5 |4 U" z/ E; O) X- h- m0 ~5 s- J$ r
通常你地玩呢d有冇除裝束?
! ^; R: m  o0 C  J" [+ U) k5 o
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
1 A& ~6 m1 l/ A# n2 x, [, O( [# D6 \# K- i* Z& N" i" t
! ~, k: ]* Q& U2 J- j
估你一定好enjoy同男人咁
* s! E) `" P% r* K" n你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
2 w6 Z% ~' U5 J4 S) i/ Y% W
! w# A$ y  P# x$ U0 C3 `通常你地玩呢d有冇除裝束?
2 i# X2 `* _: j3 X, ?

. a' T. E$ B3 E5 O4 c0 P# m我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   1 q0 V2 s! ^: V' m1 n& O3 r
% ^' I6 T) p" x1 k1 k3 f
* g1 a. Y! F! K8 O8 S
+ q" H% v. k5 V8 @/ H
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   # V2 M7 r( ]% j! A+ n

$ d' B! K. W  N1 F3 r3 F& S+ M7 J估你一定好enjoy同男人咁
- U% G. y# U9 z. i' B你本身對對手有乜要求?
) l+ K  i$ R, N6 p, Q
當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
- V4 z# K7 f! {: i7 [, F+ c我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   # {' c9 H9 ^$ }# n, Q* d
/ V& \& @6 f( P, a
) K, @* X5 p3 {% j2 o/ _  d, L8 ~+ }
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
; J  S6 i) V& U/ I' d# j$ b8 @
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎