嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
5 z# j& {( }5 s; b2 T' {3 l0 d2 w( d6 p: h+ D' @  h3 D- o7 `
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
) z! C& V. r# Q' Y! j1 l7 g
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
! P! c; M0 T# h' L* r! p( N& H0 o! `" z
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
" j$ Z/ l8 q$ R5 v
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   " g& G0 N. K* y' ?) |$ L
; x. ~: k1 l) X
我都想試下好似AV咁輪流口交
5 U9 V# _  m) ~8 g" v
我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   
6 t! b8 M) ^6 z$ W" q* C  t1 w4 r  B8 D, [
點解件衫會污糟?  
1 Y1 J5 N  v7 S6 }) s  B你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

! \8 _1 M( Y; j' _  _7 e, _

+ B1 k0 M$ k9 W7 `% ?, G& |[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

" A  X' L. g: A7 Y7 R& ?
' F6 K1 t8 I0 m3 y[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   2 D  I, j. S$ c8 A% {. r, P0 m
$ p" L  \. i7 J
5 V- K# [4 k0 S6 p* E* b
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
$ H& a( |2 N" t% S0 Y4 h% u

4 C( e& U0 ?8 j呢個我都想  l8 ?7 F) I" I% W1 a! D/ L) x
不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   
# `( @* J* j( c  \% I9 S& z3 a! H' e/ p
' r: h6 j. I) b( U& k1 K- n; A9 G7 B6 H你睇有d片都知,通常d野滴左落身
' B+ [  f% f4 Q2 s! s& w! E* b  V
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
7 v% R1 @! D9 I$ R0 n
+ M" C! @  G9 E% s6 o. T
9 ?0 k! o5 m/ F) T我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
) H; i2 w( M. d3 K$ o* y: e我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
' ^* j% `( }; W5 t2 J7 N5 l/ a7 `, @
試下係度組團啦
2 `9 U/ `: M" T' o1 H& x/ n好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   ; @. }" c( f$ u$ N: {. o

: ]8 i( W$ R" O& e9 s1 Q* q' g咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
2 b. H8 G. _/ f) j
通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   ) |4 v" U" {0 O, Y: x4 h

7 b9 Y0 Z' `2 B. o5 N通常你地玩呢d有冇除裝束?
! P+ O+ q" B! Y. w7 P$ n
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   , v$ _3 N0 \7 c0 a4 g
- L" C. w+ V' t5 \: A# A
) |# }8 t7 K! z( A% g; a2 e
估你一定好enjoy同男人咁
  i, C& S" C4 B  F# x) i你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
0 Q4 `- m% e. f; p# Z
, \$ N' b0 h5 h; f! w$ Y通常你地玩呢d有冇除裝束?
5 F, ]& u( H3 }* D4 J
# R5 k4 V1 |$ I我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
3 _5 a$ T- q! A- B$ V3 z" U! @# X4 Q8 ?% I* d8 l0 a. S
$ r. q6 ~' ]' f4 G# i9 s6 J
9 j+ ?! o0 o9 c+ X' [
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   9 ~$ h$ d4 g1 y# n, ^3 z

+ Y! {2 A# k$ v( D# P* n7 |! c估你一定好enjoy同男人咁
( C( _' ~% l+ L* r0 _: ]5 F- G$ P& P/ Q你本身對對手有乜要求?
: j* p( U1 z, C1 h* M
當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦
5 v! n* e$ w0 l我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   
9 i* P1 N+ J. e- _- v
1 R- D" Z; {$ E& q' g# j) H/ O. O3 l0 A, i2 R* N
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
. C- L- g/ a/ p7 W; v有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎