嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會用裙擺包住JJ黎打
4 h9 j/ q4 m& Q9 P半截裙就除一半再包
' `; \0 ^& b8 C! ^+ u3 j8 v: k
; k, A1 z: I; r$ K: a有時著仲住走出走廊行下, 一邊行一邊除, 有時行到一半就射左

Wear the shirt and with the skirt6 q' j, j" i, O6 S* p% o. U
Wrap my j with socks

其實打到後面發現射在學號或校徽上面蠻爽的!!

我會著住再係鏡前打7 r& R/ P6 [/ Z

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:30 發表   
' p& h7 o8 h) X* T" |$ U9 q我會著住再係鏡前打
" w) n+ {2 l2 x: Z! x" _0 F
) N. F9 B/ m! M* n0 U3 c3 u1 H4 O
唔係cd果陣就試過對住鏡打飛機

我係著住真光長衫個人係床到半倒立式咁打
% W' h7 Z# S1 K有時會有D前列腺汁流出黎,就唔好打住,用手指去捽個頭,lam下d汁 ^^9 M: f1 H  L+ m% H9 c* y+ ~- j$ Q
因為一射個下會好空虛好唔想飲。 但係未射之前就自己lam左少少先就會無咁抗拒><
3 {, |& ^4 z  K. M, g到射個下就對準-mark大個口-悉數接收-再吞左佢><9 w3 V2 j  @4 J% n
自己同自己講,話「拿你係女仔黎架, 一定要飲左佢, 唔可以準烏糟校服」

我有啲想試下著住套校服比人顏同埋射落個身度

射左就無得玩

想試下,可惜無校服

弄在校服上好像真的會很有感覺~+ Z7 }" \  w. O* w& Y

V8 e) U7 _# A2 h4 H. ~8 y% T[ 本帖最後由 a89612666 於 2014-2-17 22:35 編輯 ]

用裙包住jj系咁磨,好快就射㗎lol

我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)

好似好爽呢

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 17:10 發表   
; L/ U# v1 A- A; E5 y; g" K我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
( j3 Y* j9 |; E( U
; A) n8 A  E. E& f' @* F
E…好似好好挽咁
7 G* I  v+ u1 ]: X* P2 S! Q; K不咼我冇震動棒牙

當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架

引用:
原帖由 DesbB 於 13-3-2014 12:19 發表   
. |( k( I+ j+ F* `當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架
) g5 _. f1 T6 b( O: [- |% m* o* R7 J3 F& B1 p
我就試過射左再繼續打

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-12 17:10 發表   ! L; _3 B( l; f/ P, l
我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
/ f* ?: S/ I* V( Y/ u, X2 Y  ]' F) b7 @" j$ k

4 o. i3 x( T* Y% m- {/ i& d$ Z/ S! w- h' {
& _3 i% _! R% p
係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?
* ^- u: `0 l; f% S2 \' v; q& Q4 O! M% s
1 L6 g: h, h% t3 k7 n2 l2 O* Y2 N$ U
有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)5 e, Q5 H0 x' m
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35445&extra=page%3D25 g5 K# ]3 B1 ~8 @# B4 m

1 U( V$ |# {( b4 o好似有另外一個故事都係講到『女性性高潮』的蝕骨/超絕感受(好正點哦)!
: M' Y+ D% ~5 I" f; Q# v( l* Zhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35410&extra=page%3D1' f8 |- m5 q) T  d- v9 X
http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... &extra=page%3D1

我覺得女仔高潮系high過男仔好多

[quote]原帖由 denisews1018 於 2014-3-13 16:09 發表   : ^1 r: m/ M: x' d  N

- c- c) |+ d; y( _" C: _6 g% i$ n$ j- x: U3 E, R" t  |

, S- U  P3 c" Q) T. f2 Y" B  {0 u8 y) \6 M: C
5 Q; O8 [3 v( H: K7 F0 ^
係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?( l8 y5 M2 w& N- l7 I

# F+ S& g! v, [$ f3 b4 }/ J
# Q  y' j+ O+ k( P% x, i9 ~+ P: A有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)
( |' o  i, g: y0 E; V1 d/ ^: c8 `" D, `/ U; E! f$ Y  F  y& b( q
呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺啲血沖上頭,個身好似俾蟻咬咁,嗰一刻。。。
9 R  T2 U& d1 l# D4 ^* l0 w( Z真係好想搵支野插落個菊花仔度,好想好想享受俾人推嗰種感覺。

最近訪問的版塊