嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會用裙擺包住JJ黎打6 E; K! M6 S5 k* @' h2 p  N
半截裙就除一半再包1 v' V4 @: s8 I% S5 ^7 }

" ^4 O( g% s( h. P" [有時著仲住走出走廊行下, 一邊行一邊除, 有時行到一半就射左

Wear the shirt and with the skirt  r- e" x6 H' n  I: G5 ]1 e2 H
Wrap my j with socks

其實打到後面發現射在學號或校徽上面蠻爽的!!

我會著住再係鏡前打
5 J( L4 B$ B7 L9 e% b4 }4 \8 I* i

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:30 發表   $ V' K# D3 g4 N: G& Z! e3 w
我會著住再係鏡前打
5 w  ?5 O) w" ^9 G3 ?# X
5 C, a. T; v( W1 f3 w% w/ q' U唔係cd果陣就試過對住鏡打飛機

我係著住真光長衫個人係床到半倒立式咁打2 I; i! L( m: `' T3 C( y
有時會有D前列腺汁流出黎,就唔好打住,用手指去捽個頭,lam下d汁 ^^
6 e, ?' {" `' |: J  W因為一射個下會好空虛好唔想飲。 但係未射之前就自己lam左少少先就會無咁抗拒><
! e7 U0 s  F( H7 H) X) l到射個下就對準-mark大個口-悉數接收-再吞左佢></ e) ~9 j' E# G% O. A' L1 H8 \
自己同自己講,話「拿你係女仔黎架, 一定要飲左佢, 唔可以準烏糟校服」

我有啲想試下著住套校服比人顏同埋射落個身度

射左就無得玩

想試下,可惜無校服

弄在校服上好像真的會很有感覺~' i; I: j, B2 n7 d
1 x2 x9 p- t, s: N

用裙包住jj系咁磨,好快就射㗎lol

我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)

好似好爽呢

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 17:10 發表   
0 l( S5 |& e4 i/ m+ B1 n4 L, j. p我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
$ g1 H  H& |- t( G" p3 e* c8 y  h6 l
5 V3 @$ ?5 n0 r# D; Z8 J. \
E…好似好好挽咁
7 f/ \  X+ L5 h/ x不咼我冇震動棒牙

當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架

引用:
原帖由 DesbB 於 13-3-2014 12:19 發表   ' i( n/ S% ^! }4 s$ s
當震住既時候會有好想射而又唔會射既感覺,不停磨不停震好high,會有持續性快感架
3 d2 R' O. ]0 U7 @" l: M

, N/ y3 l5 A4 r6 Q0 I我就試過射左再繼續打

引用:
原帖由 DesbB 於 2014-3-12 17:10 發表   & O. m# T% D: [: f( N6 ^/ ?, }
我會著住校裙,著埋底裙個感覺仲好正,著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,每次都感覺到做女仔嗰種高潮(各位姊妹知道我講既係咩感覺嘛?)
. f5 L/ `6 B# C- b5 Q) Q+ m0 r' L) r" s

: z" ~* W: t( J% B: G( n: G1 w  {7 w! X4 K
6 X. ?( V- |" l) `5 n

- N8 `& I' R$ S2 g; Y" O, x係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?; g, q  w6 b6 j2 V3 i/ X

) g) f5 W( `( P/ z% z5 v+ m1 \1 Q0 N0 W5 |/ O
有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)
/ ^1 G- q, P+ nhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35445&extra=page%3D2
+ Q+ f9 X2 s9 q  k
4 Y9 X' Q2 _3 `好似有另外一個故事都係講到『女性性高潮』的蝕骨/超絕感受(好正點哦)!
/ ?8 d5 A3 q. \2 W  ?9 thttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35410&extra=page%3D1
* w) i! I8 a+ b8 F$ Thttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... &extra=page%3D1

我覺得女仔高潮系high過男仔好多

[quote]原帖由 denisews1018 於 2014-3-13 16:09 發表   
# B; X) O" z8 i. z* P7 ~, G5 N" U3 [- t

8 S% A% E* V1 s. s* M  R7 D# E. F- l8 h2 V- s) F& ~

a! t8 G* t% X
4 Y, J+ m7 T* U: t: c係咪講緊下面呢種高潮感覺呢?
% Q/ e0 W) k* X5 V5 s1 k" a' I! y3 L4 \4 {) P! @1 e9 Z4 u$ w" a
" j, d9 l  `- T! L7 \
有冇看過呢個故事:(很不錯哩!)6 k. D# W/ U6 Y+ V4 y$ h
. p/ |# f' ]4 N* A4 K
呢種高潮真係用文字好難感受,一路幻想自己係女仔震到感覺啲血沖上頭,個身好似俾蟻咬咁,嗰一刻。。。
  _9 A$ [/ X2 Q真係好想搵支野插落個菊花仔度,好想好想享受俾人推嗰種感覺。